Kabloda temas problemi olabilir. Başka bir kablo deneyin. Kablosuz orjinal kablo olmalı. Bende attech kablo var dandik bir kablo aynı sorunu yaşıyorum. Samsung orjinal type c kablo aldım şuan kusursuz.
Dualsense'in PC'de şarj olma durumu bir garip çalışıyor. Bazen şarj oluyor bazen olmuyor. Eğer şarj olup olmadığını takip etmek istiyorsan en iyi Sony'nin Dualsense için hazırladığı güncelleme uygulamasından takip edersin.
Kabloda temas problemi olabilir. Başka bir kablo deneyin. Kablosuz orjinal kablo olmalı. Bende attech kablo var dandik bir kablo aynı sorunu yaşıyorum. Samsung orjinal type c kablo aldım şuan kusursuz.
Dualsense'in PC'de şarj olma durumu bir garip çalışıyor. Bazen şarj oluyor bazen olmuyor. Eğer şarj olup olmadığını takip etmek istiyorsan en iyi Sony'nin Dualsense için hazırladığı güncelleme uygulamasından takip edersin.
DSX kapalı ve açık şekilde deneyebilirsin. Steam kapalı ve açık şekilde deneyebilirsin. DSX'den simülasyon modunu kapalıdan Dualshock 4/Xbox 360'a almayı veya simülasyon durumu zaten Dualshock 4/Xbox 360 ise kapalı yapabilirsin.
Bilgisayarda hangi USB port ile şarj ettiğiniz önemli. Ancak ister USB 2.0 olsun ister USB 3.1 olsun çıkış portları, istediği şarj değerlerini alamayacaktır. Gamepadin düzgün şarj olması için en az 5V ve 1.5A değerlerini karşılayacak bir yerden şarj olması lazım. Ben telefonumun şarj adaptörü ile şarj ediyorum. 5V ve 2A çıkış değerlerini sağlıyor. Size tavsiyem şarj adaptörü ile şarj edecekseniz mutlaka 5V ve en az 1.5A çıkış sağlayan bir adaptör ile şarj etmeniz. Asla 5V'un üzerine çıkmayın, 1.5A'in de altına inmeyin.
Hocam selamlar. Sorununuzu nasıl çözdünüz? Ben de masaüstü bilgisayarımda DualSense kullanıyorum ve aynı sorundan muzdaribim, sizden tek farkı bluetooth alıcı kullanıyorum.