PC'de durup dururken trojan inmeye başladı

Eren_0001

Femtopat
Daha fazla  
Normalce bilgisayarda arkadaşlarımla konuşurken bir anda Kaspersky'den 'indirme reddedildi' şeklinde bir bildirim geldi. Durup dururken oldu. Kaspersky'e girip baktım ama ne olduğunu anlayamadım. Yardım eder misiniz? RAT mı yedim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250418_230840_Chrome.jpg
    Screenshot_20250418_230840_Chrome.jpg
    271,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Normalce bilgisayarda arkadaşlarımla konuşurken bir anda Kaspersky'den 'indirme reddedildi' şeklinde bir bildirim geldi. Durup dururken oldu. Kaspersky'e girip baktım ama ne olduğunu anlayamadım. Yardım eder misiniz? RAT mı yedim?
Bunu yaşayan ve az önce bununla ilgili konu açan birisi de vardı. Eğer hiç bir şey yapmayıp Kaspersky böyle bir tespitte bulunduysa ilk önce interneti kesip tam tarama yapın.

Bunu yaşayan ve az önce bununla ilgili konu açan birisi de vardı. Eğer hiçbir şey yapmayıp Kaspersky böyle bir tespitte bulunduysa ilk önce interneti kesip tam tarama yapın.

İnterneti kesip tam tarama yaptım virüs algılanmadı ama normalde 250bin dosya tarardı interneti kesince 750bin dosya taradı o garip geldi.

Acaba OneDrive'da bir şey mi var? Antivirüs taraması bittiğinde, "2000 OneDrive dosyası taranmadı" tarzı birşey dedi. Bilgisayarı kapatırken de hani o "Kapatmak istediğinize emin misiniz? Arka planda çalışan uygulamalar var." uyarısı çıkar ya, orada OneDrive vardı ve "Dosyalar karşıya yükleniyor" diyordu. Normalde bu olmaz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı