PC'de eksik driver olduğu nasıl anlaşılır?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
RAM
16 GB 3000 Mhz XPG Gammix
SSD veya HDD modeli
Sandisk Ultra 3d 500 GB
Ekran kartı
ASUS RX 5500 XT 8 GB
Anakart
ASUS B450mk-ii
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500
Herkese iyi akşamlar. Bu driver konuları kafamı çok kurcalıyor açıkçası pek de anlamıyorum Sistemimi yazacağım, kurduğum şeyler AMD Radeon Software ve Al Suite 3 kurdum. Ekstra bir şeyler yapmam gerekiyor mu? Eksik driver kursam PC parçalarına zarar verir miyim? BİOS güncellemesi falan varmış sanırım PC alalı 1 yıl oldu neredeyse hiç yapmadım öyle bir şey. Bu konular hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim teşekkürler

Yok driver booster önermiyorum. Aygıt yöneticisinden bakabilirsin eksikse ünlem işareti çıkar sarı şeklinde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-12-16 002802.png
    120,8 KB · Görüntüleme: 769
"Eksik driver kursam PC parçalarına zarar verir miyim"
Hayır zarar vermezsin. Birçok kişi sürücülerini eksik kullanıyor. Örneğin SDHC kart okuyucu, WIFI, ethernet, chipset, bluetooth... Bunlar genellikle güncel olmuyor hatta birçok kişinin kurduğunu bile sanmıyorum.

Yok driver booster önermiyorum. Aygıt yöneticisinden bakabilirsin eksikse ünlem işareti çıkar sarı şeklinde.
Aygıt yöneticisinden de tek tek driver kontrol edilip indirebilinir ama zahmetlidir.Bilgisayarınızda varsa otomatik bulup kurar yoksa sizi belli bir mağazaya yönlendirir.Driver booster ile tek tıkla hepsini indirebilirsin.Karar sizin elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…