PC'de hiçbir şey indirilmiyor

Alohom

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Bu sorunu yaklaşık 1 aydır alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda modemi güncelliyorlar, değişen hiçbir şey olmuyor.

Sorunum ilk olarak Steam'de başladı. Normal indirmeye başlıyordu. Daha sonra ivme birden aşağı doğru iniyordu. 1 yıl 2 yıl indirir gibi. Daha sonra modeme reset attım, baktım değişen hiçbir şey yok. PC'ye reset atayım dedim. PC'ye reset attım, bu sefer direkt hiçbir şey indirememeye başladım. Bu sefer atıyorum 60 MB'lık bir şey indereceğim, 2-3 megabyte'ına kadar indiriyor, sonra birden duruveriyor. PC'den hiçbir şey indiremiyorum. Birkaç MB'lık dosya bile.

İnternetten biraz araştırdım, Net Adapter Repair 2 adlı uygulamayı denedim. O da bir çözüm olmadı. Telefondan bir şey indirirken herhangi bir sıkıntı olmuyor. Hatta YouTube'ta hiç kasmadan 1080p videolar izleyebiliyorum. Discord'da arkadaşlarıma sıkıntısız yayın yapabiliyorum. Ama internetten PC'ye 2 MB'lık dosya indiremiyorum. Yardımcı olursanız size çok minnettar kalırım. (aşağıya Steam'den bir örnek bıraktım) (Turkcell Superonline kullanıyorum)

Dosya Ekleri

• Network Usage.png
    Network Usage.png
    144,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleriniz neler? Özellikle anakart nedir?
Ayrıca Windows logosuna sağ tıklayarak, aygıt yöneticisine girin, orada ağ bağdaştırıcısı yazan kısma girip cihazınızda hangi sürüm var bi görmek lazım.
Yeni bir ağ bağdaştırıcısı alarak veya tamir ettirerek.
Galiba değiştirilmesi gerek gibi, ama bir güncelleme ile çözülebilir de.

Anakart GL72M 7RDX
İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz, 2801 Mhz, 4 Çekirdek, 8 Mantıksal İşlemci
(RAM) 16,0 GB

Bunlar
Yeni bir ağ bağdaştırıcısı alarak veya tamir ettirerek.

Sistem özellikleriniz neler? Özellikle anakart nedir?
Ayrıca Windows logosuna sağ tıklayarak, aygıt yöneticisine girin, orada ağ bağdaştırıcısı yazan kısma girip cihazınızda hangi sürüm var bi görmek lazım.

Galiba değiştirilmesi gerek gibi, ama bir güncelleme ile çözülebilir de.
Daha önce hiç böyle bir sorun olmamıştı. Bunları nasıl değiştiririm. Hiçbir bilgim yok

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-07-17 123820.png
    Ekran görüntüsü 2021-07-17 123820.png
    27,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı