Steam Xbox PlayStation PC'de hikayeli oyunlarda kullanılacak gamepad önerisi

Merhaba arkadaşlar 2000 TL'ye kadar kol önerisi verebilir misiniz? Witcher 3, Cyberpunk, GTA, RDR2, Elden Ring tarzı oyunlar oynayacağım.
Ultimate 2C ve Shooter 3'ten daha iyi:

Xinput girişli olduğu için tanımlar direk. Çakma Dualsense zaten almayında, diğerleri yerinede tercih etmeniz daha iyi olur.

Ultimate 2C ve Shooter 3'ten daha iyi:

Xinput girişli olduğu için tanımlar. Çakma Dualsense zaten almayında, diğerleri yerinede tercih etmeniz daha iyi olur.
Hocam bende aynısı var, donanım olarak gayet güzel ama plastik kalitesi bana çok iyi gelmedi.

Hocam bende aynısı var, donanım olarak gayet güzel ama plastik kalitesi bana çok iyi gelmedi.
Donanımı daha iyi olduğu için dedim hocam. Zaten pek uzmanlık alanım değil, bilgili hocamdan biliyorum.

Gamesir nova 2 lite veya PS düzeni isterseniz fantech revolver 3 öneririm. Pcde uyum sorunsuz çalışıyorlar.

Aslında fena değil. Özellik açısından çok önde olduğundan ve taşıma kabı bulunduğundan o plastik kalitesinin önemi düşük kalıyor. Eli rahatsız edecek bir kalite düşüklüğü de mevcut değil zaten, ortalamanın üstü bence.

Gamesir nova 2 lite veya PS düzeni isterseniz fantech revolver 3 öneririm. Pcde uyum sorunsuz çalışıyorlar.

Aslında fena değil. Özellik açısından çok önde olduğundan ve taşıma kabı bulunduğundan o plastik kalitesinin önemi düşük kalıyor. Eli rahatsız edecek bir kalite düşüklüğü de mevcut değil zaten, ortalamanın üstü bence.
Yani dediğim gibi çok iyi bir malzeme kalitesi var diyemem, vasat diyebilirim. Donanımı güzel. Ama ilk önerdiklerimin malzeme kaliteleri çok daha iyi. Ben olsam onları tercih ederdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı