PC'de klavye ve fare çalışmıyor, ekran donuyor

Ali Tunç

Hectopat
SSD veya HDD modeli
512GB SAMSUNG PM9B1 M.2 SSD PCIe 4.0 x4
Ekran kartı
4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB
İşlemci
12th Gen İntel (R) i5 12500H 2.5GHz
Bilgisayarı ne zaman açsam fare ve klavye calismiyor. Ekranda yenile yapabiliyorum ama herhangi bir uygulama veya başka bir şey yapmaya çalışsam calismiyor. 1-2 saat sorunsuz çalışıyor ama uzun bir sürede ekran donuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok garip bir hata ilk kez böyle hata görüyorum.
Bende anlamadım tarama vs hepsini yaptım temiz duruyor ama donuyor bilgisayar

Yazılım güncellemesi var mı diye bakın.
Herşey güncel şuan

Bilgisayarı ne zaman açsam fare ve klavye calismiyor. Ekranda yenile yapabiliyorum ama herhangi bir uygulama veya başka bir şey yapmaya çalışsam calismiyor. 1-2 saat sorunsuz çalışıyor ama uzun bir sürede ekran donuyor.

Çok garip bir hata ilk kez böyle hata görüyorum.

Şu an mesela fare imleçini hareket ettirebiliyorum ama herhangi bir şeye tıklayıp açamıyorum ve imlecte hep bir yükleme işareti çıkıyor

Son düzenleme:
Flash bellekten BIOS menusunden format at direkt daha temiz ve sorunsuz kuruluyor o zaman.

Hocam sorunu buldum. Çözdüm ama yine de format atayim mi? Geçenlerde Discord için dosya indirmiştim. Hatta bayağı bir arastirmistim. Açık kaynak kodluydu. GitHub adlı siteden GoodbyeDPI turkey adlı dosyayı indirdim ama arastirmam sonucu sorun olmadığını söylenmişti. Onu kaldirdiktan sonra şu an sorun yasamiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı