PC'de Konsol Keyfi

BerkayPAT

Megapat
Arkadaşlar merhaba ben zamanında bilgisayar topladım ancak suanda da biraz konsola özenir gibiyim, almaya da imkan yok. Bildiğim kadarıyla bilgisayara ps controller bağlanabiliyor bunu bağladığım takdirde çoğu oyunu oynayabilir miyim bunun ile klavye'ye ihtiyac olmadan mesela RDR2, GTA 5,PES, NBA. Bildiğim kadariyla Gta da falan ps de oto aim var bu bilgisayar üzerinden kol ile oynanincada oluyor mu yoksa tek tek benim mi aim almam falan gerekecek? Teşekkürler.

Mesela görevde yeni bir tuş kombinasyonu gerekiyor bilgisayardan oynadığımız için bize bunu klavye tuşu olarak mi gösterecek yoksa konsol tuşu olarak mı?
GTA V de ve PES de evet konsol tuşu olarak gösteriyor.
USB girişli kontrolcude olmuo.
Ancak bu arkadaşın belirttiği gibi bir sıkıntı varsa bunu bilmiyorum.Ben kablosuz olarak kullanmaktayım.

Peki bana önerebileceğiniz bir controller var mı?
MSİ GC30. Mükemmel bir şey. Alıcısı dahil olarak geliyor. Şu an bile elimde, yataktan "Dead Cells" oynuyorum. Oyun da gamepade göre tuş gösteriyor. Şarj edilebilir. Pil sorunu yok. Çok iyi gidiyor pili. Algılamama, joystick, takılma gibi sorunları yok çok şükür. Xbox 360 gibi tanıtıyor kendini. Telefona bağlamak için de aparat geliyor. Arada telefona bağlayıp oynuyorum. Bluetooth bağlantısı için aparat olayı; xbox ve ps4 gibi gamepadlerde ayrı olarak almak gerekiyor. Saatlerce oyundan sonra benim elim hiç ağrımadı, çok ergonomik.

Peki bana önerebileceğiniz bir controller var mı?
Açıkçası bunun kişiye göre değişeceğini düşünüyorum. Örneğin benim için Xbox un controller ı PS den daha ergonomik. Bunun yanında hangi oyunları oynayacağınız, bütçenizin hangi aralıkta olduğu da önemli. Bunun için internette bir turlayın bence. Ama şahsen Xbox one controller favorimdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı