PC'de korsan Windows 11 Pro olduğu nasıl anlaşılır?

IGuard

Decapat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar PC'de korsan Windows olup olmadığını nasıl anlarım? Eğer korsansa bilgilerim çalınabilir mi?
Korsandan bahsettim 10 TL keyler Windows keyleri mi kullanılmış? Yoksa KMS gibi zararlı olabilecek yazılımlar mı kullanılmış?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar PC'de korsan Windows olup olmadığını nasıl anlarım? Eğer korsansa bilgilerim çalınabilir mi?
Korsandan bahsettim 10 TL keyler Windows keyleri mi kullanılmış? Yoksa KMS gibi zararlı olabilecek yazılımlar mı kullanılmış?
Bilgilerin çalınmaz .

Eğer virüslü bir korsan Windows indirilmişse çalınır.

Hocam musaitseniz acil cevaplayın PC de çok önemli bilgilerim var hatırlıyorsam 1 yıl önce Windows 11'i gerçek orijinal Windows'un sitesinden indirdim sonra CMD'den akitfleştirdim tam hatırlamıyorum fakat böyle etkinleştirdiğimi hatırlıyorum bu yöntem güvenlimi.

Fakat şunu kesin hatırlıyorum Windows 11 orijinal Windows sitesinden indirdim sonrasında tam hatırlamıyorum ama CMD'den aktifleştirdiğim hatırlıyorum bu yöntem güvenlimi.

Bilgilerin çalınmaz .

Hocam musaitseniz acil cevaplayın PC de çok önemli bilgilerim var hatırlıyorsam 1 yıl önce Windows 11'i gerçek orijinal Windows'un sitesinden indirdim sonra CMD'den akitfleştirdim tam hatırlamıyorum fakat böyle etkinleştirdiğimi hatırlıyorum bu yöntem güvenlimi.

Fakat şunu kesin hatırlıyorum Windows 11 orijinal Windows sitesinden indirdim sonrasında tam hatırlamıyorum ama CMD'den aktifleştirdiğim hatırlıyorum bu yöntem güvenlimi.

Hocam öncelikle sakin olun. Windows 11'i kendi sitesinden indirdiyseniz hiçbir problem olamaz zaten. Ayrıca CMD üzerinden aktifleştirmede herhangi bir uygulama olarak mı indirdiniz?

Hocam öncelikle sakin olun. Windows 11'i kendi sitesinden indirdiyseniz hiçbir problem olamaz zaten. Ayrıca CMD üzerinden aktifleştirmede herhangi bir uygulama olarak mı indirdiniz?
hatırlıyorsam hayır indirmemşitim bir videodan bir key veriliyordu o keyi ve cmd ye komutları girdim başka bir program indirmedim

sonrasında windows 11 pro aktif oldu

Hatırlıyorsam hayır indirmemşitim bir videodan bir key veriliyordu o keyi ve CMD'ye komutları girdim başka bir program indirmedim

Sanırım KMS key indirmişsiniz. İsterseniz 150TL'ye falan retail/oem keyler var onlar daha güvenilir bir bakın ama bir şey olmaz bilginize.

Sanırım KMS key indirmişsiniz. İsterseniz 150TL'ye falan retail/oem keyler var onlar daha güvenilir bir bakın ama bir şey olmaz bilginize.
kms bir yazılım mı yoksa cmd den aktifleşiriliyor mu. bu arada hocam ikiniz çelişyorsunuz güvenli mi değil mi

Peki Windows'un KMS gibi bir yazılımla aktilfleştirldiğini anlamamın bir yolu yok mu?

KMS bir yazılım mı yoksa CMD'den aktifleşiriliyor mu? Bu arada hocam ikiniz çelişyorsunuz güvenli mi değil mi?

Peki Windows'un KMS gibi bir yazılımla aktilfleştirldiğini anlamamın bir yolu yok mu?

KMS bedava bir key. Windows'a 150TL para vermek istemezsen diye. Ben 2sene kullandım sonra Retail keye geçtim. Yolu var. CMD'ye
slmgr -dli yazarsan(çizgi dahil) bir ekran gelir. Oradan anlamazsan SS al buraya at yardımcı oluruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı