PC'de kullanılabilecek yapay zeka araçları nelerdir?

• Konuyu başlatan KSA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 149
Yukarıda paylaştığım fotoğrafı Comfy'e sürükleyin gelmesi lazım.

Video için sıkıştırılmış modeller kullanılabilir ama ben 5 saniye için uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum. Fotoğraf için Comfy yükleyip ardından Z image modelini yüklemeye karar verirseniz yardımcı olurum.
Evet kullanımdan memnunsanız yükleyebilirim nereden başlamam gerektiği hakkında yardim çok iyi olurdu özellikle Türkçe rehber videoları ilaç olur.

Paylaştığım fotoğraf bir Comfy çıktısı, workflow için JSON şart değil fotoğrafı Comfy arayüzüne sürüklerseniz o fotoğrafta kullanılan workflow otomatik olarak karşınıza çıkar.
İlk kez böyle denedim bahsettiğiniz gibiymiş ama şaşırttı açıkcası fotoğrafta bu veriler tutuluyor mu ki sürükle bırak yapar yapmaz akış çıktı karşıma.

İlk kez böyle denedim bahsettiğiniz gibiymiş ama şaşırttı açıkcası fotoğrafta bu veriler tutuluyor mu ki sürükle bırak yapar yapmaz akış çıktı karşıma.
Ben bu terimlere çok yabancıyım bu araçları kullanmak için yazılımcı falan olmaya gerek yoktur inşallah

Evet kullanımdan memnunsanız yükleyebilirim nereden başlamam gerektiği hakkında yardim çok iyi olurdu özellikle Türkçe rehber videoları ilaç olur.

Buradan indirilebilir ama ilk kez kullanacağınız için hiçbir şey anlamayacaksınız bence Youtube'dan Türkçe içeriklere bakın ara yüzü biraz tanıyın. Veya kullanıcı dostu olan Forge yükleyin ama onda Z image çalışıyor mu bilmiyorum, eski SDXL kullanılabilir ama prompt anlama kabiliyeti arasında dağlar kadar fark var.

İçindeki prompta kadar görebilirsin.

@FalconPolat başka bişey sorayım hocam benim uygulama şu şekilde gözükmüyor
1764345065653.png
şu şekilde gözüküyor
1764345085194.png
sahte uygulama falan mı indirmişim?

Buradan indirilebilir ama ilk kez kullanacağınız için hiçbir şey anlamayacaksınız bence Youtube'dan Türkçe içeriklere bakın ara yüzü biraz tanıyın. Veya kullanıcı dostu olan Forge yükleyin ama onda Z image çalışıyor mu bilmiyorum, eski SDXL kullanılabilir ama prompt anlama kabiliyeti arasında dağlar kadar fark var.

İçindeki prompta kadar görebilirsin.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için peki son birsey comfy de müzik uretme farklı bir versiyona çevirme gibi özellikler bulunuyormu eger bulunmuyorsa hangi aracı onerirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı