PC'de ne Windows siliniyor ne de format atılıyor

Arkadaşlar bugün RTX 3060, i3 12100F PC'yi normal şekilde uyku moduna aldım. Sonrasında tekrar açmaya çalıştığımda aşağidaki görseldeki gibi sorun giderme ekranı geldi. Ne yaparsak yapalım PC'yi açamadik. Bu ekrandan çıkmadık. Sonrasında başlıkta belirttiğim gibi sıfırlanmıyor da. Format da atılmıyor. Yardım eder misiniz, sorunu nasıl çözebiliriz?

Dosya Ekleri

• IMG-20230719-WA0081.jpg
    IMG-20230719-WA0081.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar bugün RTX 3060, i3 12100F PC'yi normal şekilde uyku moduna aldım. Sonrasında tekrar açmaya çalıştığımda aşağidaki görseldeki gibi sorun giderme ekranı geldi. Ne yaparsak yapalım PC'yi açamadik. Bu ekrandan çıkmadık. Sonrasında başlıkta belirttiğim gibi sıfırlanmıyor da. Format da atılmıyor. Yardım eder misiniz, sorunu nasıl çözebiliriz?
USB ile atılmıyor mu?

BIOS menüye girerek USB ile format atmak sorununuzu kökten çözecektir başka bir bilgisardan format USB oluşturun BIOS menüye girmek için bilgisayar BOOT (Açılma) sürecindeyken BIOS tuşuna basın anakartın modelini Tarayıcıya yazarak bulabilirsiniz. Daha sonra first BOOT USB olacak şekilde ayarlayın ve REBOOT ederek format işlemini başlatın

BIOS menüye girerek USB ile format atmak sorununuzu kökten çözecektir başka bir bilgisardan format USB oluşturun BIOS menüye girmek için bilgisayar boot (açılma) sürecindeyken BIOS tuşuna basın anakartın modelini tarayıcıya yazarak bulabilirsiniz. Daha sonra first boot USB olacak şekilde ayarlayın ve reboot ederek format işlemini başlatın.

Hocam rica etsem daha detaylı açıklar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı