PC'de Pembe Dikey Dikdörtgen Sorunu

bhdrsnby

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün akşam üzeri Facebook'ta geziniyorken bilgisayarım birden bire gri ekran verdi, bende bunun üzerine hemen kapattım. Ardından açtığımda ise aşağıda gözüktüğü gibi pembe bir ekran verdi. Baştan ekran kartında bir sıkıntı var diye düşündüm ancak RAM'leri çıkartıp taktığımda düzelti. Ardından 30 dakika kadar normal bir şekilde internette geziniyorken tekrar aynı gri ekran ile karşılaştım ve bilgisayarı kapattım, açtığımda tekrar aynı pembe ekran ile karşılaştım. Tekrar RAM'ler ile uğraşarak sorunu giderdim ve 10 dakika sonra aynı problemi yaşadım ve bilgisayarı kapattım. Şimdi ise hiçbir şekilde bu pembe ekranı geçemiyorum. Bunun sebebi ne olabilir bilen arkadaşlarımız bu konuda yardımcı olabilir mi? Birden bire hiçbir şey yokken neden bu sorun ile karşı karşıya kaldığımı anlayamadım.

Konuya hakim olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

pembe 1.jpg
pembe2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı