PC'de PS4 kolu bilinmeyen aygıt olarak gözüküyor

turanoncu

Hectopat
Daha fazla  
PC üzerinden eafc24 oynamak için PS4 kolu aldım ancak aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt(adres ayarlanmadı) olarak gözüküyor. Steam üzerinde de kontrolcü algılanmadı diyor.

PC üzerinden eafc24 oynamak için PS4 kolu aldım ancak aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt(adres ayarlanmadı) olarak gözüküyor. Steam üzerinde de kontrolcü algılanmadı diyor.

PlayStation'un kendi sitesinde DualShock 4 Windows bilgisayara sadece USB ile bağlayabilirsiniz yazıyor. Yanlışda olabilirim.

ds4 windows diye bir uygulama var onu indir forza da bile çalışır ps4 kolu. bu arada site güvenilir gönül rahatlığyla indirebilirsin

DS4 for windows uygulamasını indirin bende kendi DS4'ümü o uygulamayla kullanıyorum. Başka alternatif de yok zaten.

DS4 for windows uygulamasını indirin bende kendi DS4'ümü o uygulamayla kullanıyorum. Başka alternatif de yok zaten.
Hocam indirdim. Kolu orada az önce gördü şimdi görmüyor.

Şöyle hata alıyorum. Az önce gördüğünde mor yanıyordu şimdi yine turuncu yanıyor kol.

Donanım kimliklerinde şöyle bir hata veriyor.

Son düzenleme:
Kablo ile bağlanıyorsunuz sanırım. Başka bir kablo ile tekrar deneyin. telefonunuzun şarj kablosu olsun.
Telefonumun şarj kablosu ps4 girişine uygun değil. Arkadaşım şehir dışında olduğu için bende ps4 kablo siparişi verdim onunla deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…