PC üzerinden eafc24 oynamak için PS4 kolu aldım ancak aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt(adres ayarlanmadı) olarak gözüküyor. Steam üzerinde de kontrolcü algılanmadı diyor.
DS4 for windows uygulamasını indirin bende kendi DS4'ümü o uygulamayla kullanıyorum. Başka alternatif de yok zaten.PC üzerinden eafc24 oynamak için PS4 kolu aldım ancak aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt(adres ayarlanmadı) olarak gözüküyor. Steam üzerinde de kontrolcü algılanmadı diyor.
Hocam indirdim. Kolu orada az önce gördü şimdi görmüyor.DS4 for windows uygulamasını indirin bende kendi DS4'ümü o uygulamayla kullanıyorum. Başka alternatif de yok zaten.
Kablo ile bağlanıyorsunuz sanırım. Başka bir kablo ile tekrar deneyin. telefonunuzun şarj kablosu olsun.Hocam indirdim. Kolu orada az önce gördü şimdi görmüyor.
Eki Görüntüle 1950134Eki Görüntüle 1950135
Şöyle hata alıyorum. Az önce gördüğünde mor yanıyordu şimdi yine turuncu yanıyor kol.
Eki Görüntüle 1950198
Donanım kimliklerinde şöyle bir hata veriyor.
Telefonumun şarj kablosu ps4 girişine uygun değil. Arkadaşım şehir dışında olduğu için bende ps4 kablo siparişi verdim onunla deneyeceğim.Kablo ile bağlanıyorsunuz sanırım. Başka bir kablo ile tekrar deneyin. telefonunuzun şarj kablosu olsun.
Başka bir telefonun eski tip şarj kablosunu alsanız da olur.Telefonumun şarj kablosu ps4 girişine uygun değil. Arkadaşım şehir dışında olduğu için bende ps4 kablo siparişi verdim onunla deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.