PC'de virüs mü var?

Hocam Kaspersky indirdim, virüs taraması yaptım PC yeniden başlatıldı mouse gelmiyor.

Kavga etmeyin. Benim derdimi çözmediniz saçma sapan kavga ediyorsunuz.

Hocam Kaspersky indirdim, virüs taraması yaptım PC yeniden başlatıldı mouse gelmiyor.
İşte, sistem hakkında en ufak bilgi olmadan önerilen yazılımlarda yaşadığımız genel sorun. Bu işlemden önce KSC'nin geri yükleme noktası yaratmış olması gerekli, klavye ile giriş yapıp tab kullanarak geri yükleme noktasından sistemi geri yükleyin.
Kavga falan yok ortada? Tartışıyoruz, bilgi alışverişi yapıyoruz?

Hocam bir yardım etseniz? PC'de hiç birşey çalışmıyor lütfen yardım edin. Mause,klavye çalışmıyor..

Geri yükleme noktası yok ise eğer basit ama bilinen bir komut olan sfc/scannow u kullanabilirsiniz cmd ile yönetici olarak çalıştırıp bu komutu yazın.

Ctrl+Shift+esc tuşunu basa bilir misiniz burası açılıyorsa eğer haber verin

Hocam hiç birşey çalışmıyor.

Hocam bir yardım etseniz? PC'de hiç birşey çalışmıyor lütfen yardım edin. Mause,klavye çalışmıyor..
Klavye ve fare sürücülerini devre dışı bırakmış olmalı KSC. Sistemi yeniden başlatıp güvenli moda geçiş yapın, çalışacak mı kontrol edin. Eğer çalışmaz ise, F8 ile başlangıçta komut penceresine girerek aşağıdaki komutu yazın:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Klavye dahil hiçbir aygıt çalışmıyormuş, ayrıca eğer KSC sistem dosyalarına zarar verdiyse scannow çalışmayacaktır, DISM denemesi daha doğru.

Hocam guvenli moda nasıl geçeceğim?

Bilgisayarı açtıktan veya yeniden başladıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…