Seekio
Centipat
- Katılım
- 26 Kasım 2023
- Mesajlar
- 157
Daha fazla
- Cinsiyet
- Kadın
Kendisi Okey+ yazılımına ait dosyalar. Denetim masasından Okey+'ı kaldırabilirsiniz. Güvenlik amacıyla yine de MalwareBytes Free ve Emsisoft Emergency Kit ile tarayın bilgisayarı.Bir işim olduğu için dosyaları karıştırıyordum böyle bir şey buldum bilgisayar bir arkadaşın testiyle elime geçti herhangı bir zararı var mıdır? Ben geçen sene kasım ayında aldım PC'yi.
Destan falan yazmadım, işin doğrusunu yazdım. "Her zaman en doğru yol"a sen mi karar veriyorsun dostum, Revo da Hibit de ve bunlara benzer uninstaller'ların tamamı da önce programın orijinal kaldırma script'ini çalıştırır sonrasında isteğe bağlı derinlikte tarama yapar ve kullanıcı isteğine bağlı olarak kalıntıları kaldırır. Önce denetim masasından kaldırıp sonra revo ile tarama yapmak ile ne kastettiğini çok merak ettim.Maşallah destan yazmışssın, her zaman en doğru yol Denetim Masasından kaldırıp kalıntılar varsa Revo ile silmektir.
Bak ne diyeceğim, çok ilginç olacak ama biz normalde bir programı kaldırmadan önce çalışmalarını durdururuz. Doğrudan program files'dan bir programın dosyalarını kaldırmanın hiçbir zararı yoktur, uydurmayalım.Ayrıca o program arka planda çalışıyorsa ve sen Program Files'dan silmeye çalışırsan çoğu dosyayı silemezsin
Silebildiğin durumu ele almışsın, peki dostum küçük bir soru, program files'dan dosyaları kaldırdıktan sonra "programın doğru düzgün çalışması" veya "uninstall dosyasının çalışmaması" ne ifade ediyor? Biz zaten hani bunları kaldırdık ya, hani bunlar çalışmamalı ya, hani uninstall script'ini de kaldırdık zaten.silebildiğin dosyalarda programın doğru düzgün çalışmayıp, bazı durumlarda uninstall dosyasının bile çalışmamasına yol açar ve böylece daha kötü bir duruma yol açarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.