PC'deki logolarda bulanıklaşma var

Celsiyn

Femtopat
Daha fazla  
Video izlerken hareket eden yerlerde bulanıklaşma olduğunu fark ettim. Video'nun hareket etmeyen veya az hareket eden yerlerinde görüntü daha iyiydi ve bazı logolarda bulanıklaşma vardı. Ayrıca hiçbir şey yapmamışken laptop kasmaya başladı nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-01_134315279.png
    resim_2025-05-01_134315279.png
    676 bayt · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin .. windows dönem dönem otomatik geri yükleme noktaları oluşturuyor eğer kapalı değilse .. sorunsuz olan bir güne geri yükleme yapabilirisn.. Ama sonrasında kurduğun oyun veya yazılımlar varsa kaybolacaktır ona göre setup save vs yedeklemeyi unutma.. Muhtemelen düzelecektir.

Sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin. Windows dönem dönem otomatik geri yükleme noktaları oluşturuyor eğer kapalı değilse. Sorunsuz olan bir güne geri yükleme yapabilirisn. Ama sonrasında kurduğun oyun veya yazılımlar varsa kaybolacaktır ona göre setup save vs yedeklemeyi unutma. Muhtemelen düzelecektir.

Yok düzelmedi 1440p video açıyorum kameralı bölge çok iyi ama oyun kısmı piksel piksel.

Görüntü ayarlarını çözünürlüğü falan kontrol et. Ekran kartı sürücünü kaldır yeniden yükle veya güncelle..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı