X xarah Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #1 İzledigim video falan karsıya gidiyor Mic takılı olmasa bile kulaklıgım JBL quantum 100 mikrofon arızası nedeniyle garantiye göndermistim. Yenisi ile degistirdiler yeni gelen kulakta da bu sorun var. Ne yapabilirim?
İzledigim video falan karsıya gidiyor Mic takılı olmasa bile kulaklıgım JBL quantum 100 mikrofon arızası nedeniyle garantiye göndermistim. Yenisi ile degistirdiler yeni gelen kulakta da bu sorun var. Ne yapabilirim?
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.244 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 18 Ağustos 2021 #2 Kulaklığın Bass Seviyesini Düşürebilirsiniz. Artı -1 Eksi
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #3 Selares dedi: Kulaklığın Bass Seviyesini Düşürebilirsiniz.Eki Görüntüle 1141325 Genişletmek için tıkla... Bu ayarlarla oynayın, oynaya oynaya çözersiniz sorunu. Ben öyle yaparak çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Selares dedi: Kulaklığın Bass Seviyesini Düşürebilirsiniz.Eki Görüntüle 1141325 Genişletmek için tıkla... Bu ayarlarla oynayın, oynaya oynaya çözersiniz sorunu. Ben öyle yaparak çözmüştüm.
KS KS X xarah Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2021 #4 Selares dedi: Kulaklığın Bass Seviyesini Düşürebilirsiniz.Eki Görüntüle 1141325 Genişletmek için tıkla... zaten 0 da sesi kısıp bası arttırdım gene oluyor Artı 0 Eksi
Selares dedi: Kulaklığın Bass Seviyesini Düşürebilirsiniz.Eki Görüntüle 1141325 Genişletmek için tıkla... zaten 0 da sesi kısıp bası arttırdım gene oluyor
Selares Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.244 Çözümler 5 Yer İstanbul, Cekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 18 Ağustos 2021 #5 xarah dedi: zaten 0 da sesi kısıp bası arttırdım gene oluyor Genişletmek için tıkla... Jak girişinde belki sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
xarah dedi: zaten 0 da sesi kısıp bası arttırdım gene oluyor Genişletmek için tıkla... Jak girişinde belki sıkıntı olabilir.