Bayağı zor silinmeleri antivirüsler çok iş yapmıyor büyük ihtimal ile hâlâ barındırıyor casus yazılımları en iyisi sıfırlamak.BitDefender yeterli olmaz mı? Onu yükleyip tarattım bir şey bulamadı(ondan önce karsprsky falan da yükleyip virusleri silmiş Ti)
Birkaç tane veri kurtarma programı yolu ile halledilebilir bazı antivirüslerin veri kurtarma uygulaması oluyor.BitDefender yeterli olmaz mı? Onu yükleyip tarattım bir şey bulamadı(ondan önce karsprsky falan da yükleyip virusleri silmiş Ti)
Simdi işin en sağlam yolu sistemi hepten formatlamak fakat ondan önce elimizdekileri kurtarmaya çalışabiliriz.BitDefender ve birkaç tanesi ile tarattırdım ve yakalanan virüsler temizlendi. PC'yi illa formatlamam mı gerekli. Mesela kurulu oyunları silip tekrardan yüklesem oynayabilir miyim?
Nasıl bir yol tavsiye edersiniz.
Şu an bilgisayarda herhangi bir anormal durum yoksa silinmiştir tahminim ama bir süre anti virüsler açık kalsın.
Evet öyle söylentiler var ama anormal durum olmaz ise silinmistir diye düşünüyorum.
Evet öyle söylentiler var ama anormal durum olmaz ise silinmistir diye düşünüyorum.
Bana PC'yi yormayıp gayet iyi iş yapan ve fiyatı da makul olan bir antivirüs programı tavsiye edebilir misiniz?
Tamircime bıraktım PC'yi. Ful tüm hard disklere format atıp temiz kurulum yapacak.
Dün gece Instagram ve Twitter'larım hacklendi. Şifrelerini değiştim. Umarım banka hesaplarıma falan dadanmazlar. PC'den alışverişimi hep sanal kart ile yaptım ama.
Bana PC'yi yormayıp gayet iyi iş yapan ve fiyatı da makul olan bir antivirüs programı tavsiye edebilir misiniz?
Eset olabilir PC yormaz.Tamircime bıraktım PC'yi. Ful tüm hard disklere format atıp temiz kurulum yapacak.
Dün gece Instagram ve Twitter'larım hacklendi. Şifrelerini değiştim. Umarım banka hesaplarıma falan dadanmazlar. PC'den alışverişimi hep sanal kart ile yaptım ama.
O sırada Avast diyen birisi:Eset olabilir PC yormaz.
HitmanPro. Advanced malware scanning and removal with Hitman Pro.
HitmanPro removes malware, adware, viruses, trojans, keyloggers and spyware to protect your Windows computers from malicious attacks designed to steal your private data and render your computer useless.www.hitmanpro.com Bunları kurun ve arkadaşların yardımıyla virüsü çözmeye çalışın.Ücretsiz Virüs Temizleme Aracı – Online Virüs Taraması | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com
Ve ayrıca her zaman PC nizde bu antivirüsü bulundurun.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Emsisoft ürünleri vardı sanırım. Ransomware için.
Kaspersky Free antivirüs kendim bizzat virüs yedim ve sildi. Testlerini bırakacağım.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
BitDefender'den daha iyi videodaki de bir Ransomware ve şifrelemeye izin vermiyor.
Harika bir üst seviye korumaya sahip ben oyun oynarken arkada tam tarama yaptım hiç etkilemedi HDD kullanıyorum. Ama Malwarebytes mesela normal PC kullanımına bile engel oluyordu tarama yaparken yani Kaspersky hem hafif hem kuvvetli.
Kaspersky Plus aldım. 160 lira hiçbir şey değil. VPN de veriyor yanında. Artık yaş tahtaya basmam. PC de formatlandı. Bana geçmiş olsun. Her şer de bir hayır varmış.
Kaspersky Plus aldım. 160 lira hiçbir şey değil. VPN de veriyor yanında. Artık yaş tahtaya basmam. PC de formatlandı. Bana geçmiş olsun. Her şer de bir hayır varmış.
Hocam 1 şey sorabilir miyim kredi kartıyla mı aldınız banka mı ben Tosla Mastercard ile almayı düşünüyorumda olur mu acaba ben de sizden bilgi alayım.
Üstelik BitDefender tam 1350 TL'ye satılırken Kaspersky harbiden aynı paket 250 TL'ye satılıyor çok uygun.