PC'deki tüm dosyalarım miqe uzantılı dosya ile şifrelendi

Şimdi cevap kredi kartı. Ama sanal kart ile tabii ki.

Daha önce internet alışverişlerinde normal kullandığım kart bilgilerim, trojan ya da virusler sayesinde 2 kez başım ağrıdı. İlkinde ben tumbaya düştüm. Benim de hatam oldu. 2.sinde direk kart bilgilerim ile 60 civarı ödeme denemesi yaptılar ve 3-4 kez başarılı oldular. Amazon tarzı siteden ürün siparişi geçmişler. Biraz zor da olsa bu harcamaların iadesini alabildim. 3-4 ay sürdü ama.

Sonrasında ne yaparsam bu sahtekarlar dolandıramaz sorusunun cevabı olarak; sanal kartı tavsiye ettiler. O gün bu gündür alışverişlerde hep sanal kart kullanıyorum.

Yalnız bir şüphem var Netflix ödemem direk kayıtlı ve normal kredi kartım ile, hesabımı hack leyenler bu kart numarasına ulaşabilirler mi o konuda soru işareti var aklımda.

Not: Netflix'e baktım kredi kartımın yazılı olduğu yerde sadece son 4 rakam görünüyor.
Xxxx XXXX XXXX XXXX 0000 gibi. Bu gizli içeriğe ulaşabilir mi bu korsanlar acaba?

Onlar kriptolanmış şekilde dururlar ve bilgilerini çalabilirler abi bence hemen kredi kartı şifreni de değiştir. İşini riske atma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı