Çözüldü PC'deki virüs telefona bulaşır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mowe1131

Centipat
Kısaca anlatayım. Bilgisayarıma i tunes indirdim ve fotoğraf ve video için kablo ile telefonumu bagladım. Telefondan güven dedim ve şifremi girdim. Bilgisayarımda bir virüs var mıdır? Var ise telefonuma geçebilir mi? Geçtiyse nasıl anlarım? Ve nasıl temizlerim? Teşekkürler.

Telefonumun güncellemesi yok. Şu an bir sıkıntı yok gibi. Trojan veya kamera, mikrofon, fotograf, video, sosyal medya gibi özel uygulamalarım banka hesaplarım risk altında olabilir mi?

Çözüm

Bilgisayarınızda bir virüs varsa bile bu virüs muhtemelen iOS bir işletim sisteminde çalışmak üzere degil, Windows üstünde çalışmak için programlanmıştır. Eğer içinizde şüphe kaldıysa Windows Defender ile bilgisayarınıza tarama yapabilirsiniz.

Bilgisayarınızda bir virüs varsa bile bu virüs muhtemelen iOS bir işletim sisteminde çalışmak üzere degil, Windows üstünde çalışmak için programlanmıştır. Eğer içinizde şüphe kaldıysa Windows Defender ile bilgisayarınıza tarama yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hayır bulaşmaz bilgisayar virüsleri PC için yazıldığı için telefon ile herhangi bir etkileşime giremezler.

Çok yüksek ihtimalle bulaşmaz. Endişelenmenize gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…