ozankarakus
Decapat
Daha fazla
Bir bilgisayardan diğer yandaki laptopa ilk pcmden ses aktarmak istiyorum. Aslında telefonuma kurduğum uygulama ile ana pcmden sesi aktarabiliyorum amacım laptoptan sesi almak Android uygulama audioplay PC sunucumdan 192.168.1.3'e bağlanıp telden sesi veriyor bunu laptopta başaramıyorum laptopa Android emulator yukleyip denedim sonuc nafile olmadı, yardımınıza ihityacım var dostlar 
Masaüstü ve Laptop resmi Daha iyi anlatabilmek için; AUX kablosusuz Wi-Fi veya LAN üzerinden veya uygulama ile oluyorsa desteğiniz için sağ olun.

Masaüstü ve Laptop resmi Daha iyi anlatabilmek için; AUX kablosusuz Wi-Fi veya LAN üzerinden veya uygulama ile oluyorsa desteğiniz için sağ olun.
@Recep Baltaş Lütfen yardım et abiBir bilgisayardan diğer yandaki laptopa ilk pcmden ses aktarmak istiyorum. Aslında telefonuma kurduğum uygulama ile ana pcmden sesi aktarabiliyorum amacım laptoptan sesi almak Android uygulama audioplay PC sunucumdan 192.168.1.3'e bağlanıp telden sesi veriyor bunu laptopta başaramıyorum laptopa Android emulator yukleyip denedim sonuc nafile olmadı, yardımınıza ihityacım var dostlar
Son düzenleme: