PC'den çıkan titreme sesi

enginbaba

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bilgisayardan garip bir ses geliyor. Kasaya hafif bir itme uygulayınca düzeliyor, sonra tekrar başlıyor. Gerçekten kafa ütüleyici. PSU fanı dönmediğinden ondan gelmesi imkansız. Ben HDD'den geliyor diye düşündüm çünkü eski bilgisayar kasamda da aynı ses vardı. Ses dosyasını başka bir siteye yükledim. Başka türlü ses dosyası buraya yükleniyor bilmiyorum. Ses dosyasının ilk 5 saniyesinde çok belirgin bir şekilde belli oluyor. iPhone kullanarak kayıt ettim. Duymak için ses seviyesini artırın lütfen.
  • Windows 10
  • MSI GTX980
  • MSI Z170A Gaming M3
  • Corsair RM750x
  • Intel i7 7700k
Ses dosyası: Vocaroo | Voice message

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD ya da fan sesi gibi. Kasadaki fanlardan da olabilir. Ses geldiğinde kapağı açıp iyice emin olmak için dokunun. Sorun fandaysa dokunduğunuzda sesi keser zaten. HDD ise titrer.

Bakın okumuyorsunuz. Eski kasamdada aynı ses vardı diyorum. Kasa fanları ile ilgisi yok. Olsa olsa HDD’de sıkıntı olabilir. Bununa ilgili yapılabilecek bir şey var mı ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı