Çözüldü PC'den disk sökerek format atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NAVIGRAD

Femtopat
Daha fazla  
Millet C diskine format atmak istiyorum ama bir sorun var D diskinde önemli dosyalarım var ve ben de diyorum ki risk almamak için PC'ye format atmadan önce D diskini söksem öyle format atsam sonra da D diskini tekrar taksam bilgilerime tekrar ulaşabilir miyim?

i5 işlemci.
RX570 ekran kartı.
16 GB RAM.
500 GB HDD.
120 GB SSD.
Windows 10 Pro.

Çözüm
Dediğiniz gibi yaparsanız da bilgilere ulaşabilirsiniz. Fakat denildiği gibi gerek yok. Diğer diske dokunulmadığı sürece sıkıntı olmaz. Benim PC'de 4 adet disk var ve sökme gereği duymadım.
Kanka harddislikler farklıysa zaten bir şeyi söküp takmana gerek yok. Aynı disk içinde farklı bölümlere format atarken de kurulum aşamasında sadece C: bölümünü biçimlendirir tekrar sistemini o bölüme yüklersin dosyalarına bir şey olmaz. Ben yapamam paniklerim diyorsan dosyalarını transfer et başka bir diske sonra kafana göre formatlarsın.

Dediğiniz gibi yaparsanız da bilgilere ulaşabilirsiniz. Fakat denildiği gibi gerek yok. Diğer diske dokunulmadığı sürece sıkıntı olmaz. Benim PC'de 4 adet disk var ve sökme gereği duymadım.

Çözüm
Kanka harddislikler farklıysa zaten bir şeyi söküp takmana gerek yok. Aynı disk içinde farklı bölümlere format atarken de kurulum aşamasında sadece C: Bölümünü biçimlendirir tekrar sistemini o bölüme yüklersin dosyalarına bir şey olmaz. Ben yapamam paniklerim diyorsan dosyalarını transfer et başka bir diske sonra kafana göre formatlarsın.

Ya teşekkür ederim de o dediğin olayı zaten biliyorum ama benim bilgileri aktaracağım başka herhangi bir depolama alanım yok o yüzden korkuyorum ve bilgiler 48 GB.

Gerçekten ulaşabilir miyim teşekkür ederim çok önemliydi çünkü :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı