PC'den konsola geçilir mi?

PC yi satıp direk PlayStation alma çünkü her konuda oyun açısından da lazım oluyo bilgisayar belki PC nin yanına bi arada takılmalık PlayStation alabilirsin
 
Hocam vallahi 2-3 yıldır kafamı kurcalayan bir şeydi, kafayı bozdum PS5 aldım, deneyimleri aktarıyorum:

Ben oyunlarımı oynamak için 8-9 tane uygulama kurup takılmayı sevmem, basarım ve çalışır. Konsola artı puan.

Oyunlara arada bir hile yapmayı severim, maksat keyif değil mi? Ancak Microsoft ve Sony ağabeyler konsollara bu desteği getirmeyi başaranı kendi şirketlerinde işe bağlayacaklarını ve araba alacaklarını söylediler, konsola eksi puan.

30.000 TL'ye alacağın bilgisayar seni maksimum 1 yıl götürür, üstüne sürekli grafik ayarlarıyla falan uğraşacaksın, ancak PS5 ve Xbox tüm yeni nesil oyunları 6-7 yıl boyunca destekleyecek, 7 yıl boyunca PS6'ya falan para biriktirirsin, konsola artı puan.

Korsan mevzusu çok sıkıntı, PC'de bütçenin yetmediği oyunu korsan indirip oynadıktan sonra indirimde satın alma imkanın varken PS ve Xbox'da bu yok. Jailbreak'i de asla önermiyorum. TR şartlarında PC'ye artı, Konsola eksi puan.

Ben çok memnunum, nedense PC oyunculuğuna bir türlü alışamadım, belki de sorun bendedir. Siz en iyisi kendiniz deneyim edin hocam.
 

Vallahi bende konsolda aldığım zevki PC'de alamadım hiçbir zaman. Ve F/P açısından konsollar kesinlikle daha iyi dediğin gibi.
 
Hocam 30.000 TL PC 1 yıl götürür derken? En az 4 yıl.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…