PC'den konsola geçilir mi?

Konsolun tek özelliği taşınabilir ve kontrolcüyle yayılıp oyun oynayabilmek. Eğer böyle dertleriniz yoksa hiç bu işlere girişmeyin. Yurt dışına çıkınca bir tane Xbox kontrolcü alıp PC'den oynamaya devam et.

Tek özelliği onlar değil hocam, tak çalıştır. Ne driver var ne kurulum ne grafik ayarı oyunun dosyaları cart curt derken PC'de bir sürü şey var. Konsol dümdüz bas ve oyuna girsin, hiçbir şey yapma başka.

Tek özelliği onlar değil hocam, tak çalıştır. Ne driver var ne kurulum ne grafik ayarı oyunun dosyaları cart curt derken PC'de bir sürü şey var. Konsol dümdüz bas ve oyuna girsin, hiçbir şey yapma başka.
Eskiden PC ile oynayan biri için farklarını söylemek istedim. Daha önceden PC tecrübesi olan biri için çok farketmez diye düşündüm.

Eskiden PC ile oynayan biri için farklarını söylemek istedim. Daha önceden PC tecrübesi olan biri için çok fark etmez diye düşündüm.

Bende PC ve PS kullandım, nasıl kullanılması gerektiğini biliyorum. Ama yine de konsoldaki tak çalıştır rahatlığı ayrı bir şey bence. Ekstra olarak optimizasyon sorunları da PC'ye göre çok daha düşük oyunlarda.

PC'yi satacaksan geçilmez. Şahsen ben konsoldan PC'ye geçmeye çalışan biri olarak, oyun konusunda PC ile kesinlikle hiçbir platform kapışamaz. Konsolun ne artısı var diye sorarsan, eğer alacağın PlayStation ise henüz PC'ye gelmemiş bazı exclusive oyunları oynayabiliyorsun ve konforlu bir şekilde oynama imkanı sunuyor. Yatağında yan gelip yatıp oynayabiliyorsun yani. Bu iki sebep de ne kadar cezbedici şüpheliyim, ama alırım yanımda dursun, canım istedi bilgisayardan, canım istedi PlayStation'dan oynayayım dersen alabilirsin. Ama kesinlikle bilgisayar bırakılmamalı.

Hayatım boyunca oyunları hep bilgisayardan oynadım ama bir tane gamepad almıştım ucuza. Geçen Last of Us indirdim ve gamepadle oynadım. Daha bitmedi 7. saatimdeyim. Gamepadle oynamak iyi geldi oyunuda beğendim. Önceden de RDR ve God of War denemiştim ama ikisi de sarmadı beni. 1 haftaya da yurt dışına çıkıyorum gitmişken PS5 Pro veya PS5 alınır mı sizce?
PC'yi satmayacaksanız ve rahatlık istiyorsanız direkt düşünmeden PS5 Pro alın derim. Hem güncel bir konsol geleceğe yatırım hem de oyunları sıkıntısız anında takıp oynarsınız. PC'den de oyun harici işlerinizi halledersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı