PC'den konsola geçilir mi?

Bana gore konsol kesinlikle hayat boyunca en az 1 kere deneyimlenmesi gereken bir şey,

PC'de ben de oyunlarda hiç iyi olamadım. PS oyunları da daha zevkli gibi, büyük ihtimalle gidince alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana gore konsol kesinlikle hayat boyunca en az 1 kere deneyimlenmesi gereken bir şey,
Yaklaşık 6 yıldır aktif bir şekilde PC kullanıyorum, konsol da denedim fakat hiç ısınamadım, ama az PC deneyimi olan bir kişi için PS dediğiniz gibi.

Evde PS 5 Slim var kardeşim kullanıyor ve oyun alamıyor çok pahalı olduğu için
Bende PC var istediğim oyunları 20 25 TL arasına item satıştan paylaşımlı hesap alıp oynuyorum misss.

Evde PS 5 Slim var kardeşim kullanıyor ve oyun alamıyor çok pahalı olduğu için
Bende PC var istediğim oyunları 20 25 TL arasına item satıştan paylaşımlı hesap alıp oynuyorum misss.

Doğru hocam, oyun fiyatları çok yüksek, seneye GTA 6 için yatırım yapmak lazım.

Konsolun tek özelliği taşınabilir ve kontrolcüyle yayılıp oyun oynayabilmek. Eğer böyle dertleriniz yoksa hiç bu işlere girişmeyin. Yurtdışına çıkınca bir tane Xbox kontrolcü alıp PC'den oynamaya devam et.

Ps5 pro al bence yurtdışından alacaksan. Gta 6 çıktığında da en iyi grafiklerde oynama şansını yakalamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…