PC'den yanık kokusu geldi

Monitöre de baktın mı? Belki ondan gelmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart üzeri kondansatörlerin üzerinde çarpı gibi işaret yoksa sorunun PSU kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Pencereniz açıksa çevresel etkenlerden dışarıdan yanık kokusu gelmişte olabilir. Mesela en son bilgisayardan yanık kokusu alıyorum sanmıştım ama dışarıda semaver yakan komşularda oturuyordu.

Arkadaşlar boşu boşuna konu açmışım balkona çıktım bir belki koku dışarıdan geliyordur diye bizim burda gecekonduda oturan arkadaş var mangal yakıyorlarmış koku oradan geliyormuş.

Sorun çözüldü o zaman iyi günler

Bir ihtimal daha var. Monitör içi kondansatör veya trafo yanmış diye düşünüyorum. Az önce başka üyemiz de yorumunda belirtmişti.
Arkadaşlar boşu boşuna konu açmışım balkona çıktım bir belki koku dışarıdan geliyordur diye bizim burda gecekonduda oturan arkadaş var mangal yakıyorlarmış koku oradan geliyormuş.
Dediğim gibi benimle aynı olaya ortak olmuşsunuz. Umarım elimizden geldiği kadar yardım etmişizdir. İyi forumlar dilerim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…