PCDepo İflas mı Etti ?

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Merhaba,

bugün PCDepo'nun iflas ettiğine dair bazı iddialar ortaya atıldı ve şöyle bir e-posta bize ulaştı. Gelen e-postayı sizinle paylaşıyorum:

Konunun geçerliliğini hemen yarın kontrol edeceğiz fakat bu esnada naçizane tavsiyemiz resmi açıklama gelene kadar PCDepo'dan sipariş vermemeniz.

Ayrıca lütfen her daim en ucuz satana yönelmeyin. Daha sonra iade konusunda, servis konusunda neler çektiğinizi siz biliyorsunuz.

Firma iflas etse dahi paralarını geç bile olsa faiziyle beraber alırlar. Olmadı mallarına haciz koyarlar. Elinde mal olmadan yada tedarik edemeyecek durumda olup satış yapması zaten kusurlu. İflas etse bile hep beraber avukata gitsinler. Korkmaya gerek yok. Tazminat bile alınabilir. Herhangi bir oyun varsa onuda çözerler. Benim başıma gelmesini isterim, adamları süründürürüm Adamlar nakit sıkıntısı yaşıyor olabilir, aldıkları para borçlarına gitmiş olabilir. Bildiğim kadarıyla o firmanın sahibinin başka şirketleri de vardı. Kısaca paranızı alırsınız. Aklıma bir şey daha geldi. Sizden alınan paraları faize koyup daha sonra yollayabilir. Bu tip şeyler oluyor

Güncelleme:

Firma sahibi Sinan Yener'in bir kullanıcıya yaptığı açıklama:

Son düzenleme:
Şimdi anlamadığım şey, kargolar yavaş yavaş gelecek mi ? Yoksa paralar geri mi iade ediliyor. Ben kart ile almıştım 8 gün oldu gelmedi. Ona göre iptal ettiriyim bankadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…