PCH F-Class 1.1 sistem alınır mı?

Kardeşim mümkünse hazır sistem alma, GPU'da AMD'ye bulaşma bir de PSU'dan kısma kaliteli bir şey al arkadaşın önerdiği sistem gayet güzel onu tercih et.

Kasa farkeder mi çünkü ben başka bir kasayı seçeceğim.

Biraz daha ücreti düşürebilir misin çünkü monitörde alacağım için bu çok pahalı oluyor.

RAM'i 8 GB alabilirsiniz. Sonradan eklersiniz paranız olunca, çok dert değil. Öbür türlü işlemciden kısıp 1600 AF alabilirsiniz ama ana parça olduğu için kısmak istemedim.

Kasa değişebilir de ne alacaksınız bakabilir miyim? Eğer hava sirkülasyonu kötü bir modelse tavsiye etmem.

RAM'i 8 GB alabilirsiniz. Sonradan eklersiniz paranız olunca, çok dert değil. Öbür türlü işlemciden kısıp 1600 AF alabilirsiniz ama ana parça olduğu için kısmak istemedim.

Kasa değişebilir de ne alacaksınız bakabilir miyim? Eğer hava sirkülasyonu kötü bir modelse tavsiye etmem.

Sharkoon RGB Flow bu 1650 Super çok iyi bir ekran kartı ama bütçem yetmiyor onun bir tık aşağısını öğrenebilir miyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı