PCH Fenis sistemi aldım

Yer
İstanbul
Daha fazla  
  • AMD Ryzen 5 4500.
  • MSI B450M-A Pro Max.
  • GeIL EVO Spear (2x8) 16 GB 3200MHz CL16.
  • Sapphire Radeon RX 6400 4 GB GDDR6.
  • Western Digital 480GB SN350 M.2 NVMe.
  • Bitfenix nova mesh SE.
  • Performax 650W 80+ Bronze.

Özellikler bunlar giriş seviyesinde bir bilgisayar olduğunu biliyorum. Stokta az vardı fiyat olarak 6500 TL'ye aldım. Bulabildiğim en uygun bilgisayar buydu. FIFA, FM vs tarzı oyunlar oynuyorum genelde. Sizce iyi yapmış mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • AMD Ryzen 5 4500.
  • MSI B450M-A Pro Max.
  • GeIL EVO Spear (2x8) 16 GB 3200MHz CL16.
  • Sapphire Radeon RX 6400 4 GB GDDR6.
  • Western Digital 480GB SN350 M.2 NVMe.
  • Bitfenix nova mesh SE.
  • Performax 650W 80+ Bronze.

Özellikler bunlar giriş seviyesinde bir bilgisayar olduğunu biliyorum. Stokta az vardı fiyat olarak 6500 TL'ye aldım. Bulabildiğim en uygun bilgisayar buydu. FIFA, FM vs tarzı oyunlar oynuyorum genelde. Sizce iyi yapmış mıyım?
Nereden satın aldınız hocam ve evet iyi yapmışsınız bu fiyata APU olmayan bir bilgisayar zor bulunur.

Nereden satın aldınız hocam ve evet iyi yapmışsınız bu fiyata APU olmayan bir bilgisayar zor bulunur.
Sinerji kampanyası vardı oradan aldım. Sadece sorularım var stok azdı hızlıca aldım. Ekran kartı geldiğinde nasıl takarım çok zormu, pek anlamıyorum bu işlerden. Ayrıca bu ekran kartı gtx 1650 Kadar falan mı, öyleyse iyidir benim açımdan. Ben illustartor, photoshop vs programlar için aldım. Ayrıca tek tükte oyun oynarım ağır olmayan oyunlar.

Sinerji kampanyası vardı oradan aldım. Sadece sorularım var stok azdı hızlıca aldım. Ekran kartı geldiğinde nasıl takarım çok zormu, pek anlamıyorum bu işlerden. Ayrıca bu ekran kartı gtx 1650 Kadar falan mı, öyleyse iyidir benim açımdan. Ben illustartor, photoshop vs programlar için aldım. Ayrıca tek tükte oyun oynarım ağır olmayan oyunlar.
Çok basit bir montajı var, bir iki video izleyerek yapabilirsiniz. GTX 1650 kartına eşit olmasa da tahminen 1050 Ti ile 1650 arası bir performans gösterir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı