PCH SMOKIN V1 vs Crimson Infinity

• Konuyu başlatan erenv
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 143

erenv

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Aklımı kurcalayan 2 sistem var.

Biri 5060 Ti 16 GB, bir sürü forum gezdim genelde gördüklerim yapay zeka, render ve hikayeli oyunlar için öneriyorlar.

Diğeri ise 9060 XT 16 GB, saf güçte eşir olduğunu ve genelde FPS oyunları oynayanlar için iyi ve fiyat farkının büyük avantaj olduğu söyleniyor, yazılım konusunu pek öven bulamadım.

1080p kullanacağım FPS, MOBA, arada hikayeli oyunlar ve AE PS Blender tarzı uygulamalarla uğraşacağım.

3. seçenek olarak RX7000 serisine yönelmeyi düşündüm özellikle 7800XT.

Bütçem 30-45k arası +-5k olabilir.

Bu iki sistem arasında kaldım Arada tam 10k fark var sizce bu fiyat farkına değer mi, 10kyı işlemci ve bellek yükseltmek için kullanmak daha mı mantıklı?

Merhaba,

Aklımı kurcalayan 2 sistem var.

Biri 5060 Ti 16 GB, bir sürü forum gezdim genelde gördüklerim yapay zeka, render ve hikayeli oyunlar için öneriyorlar.

Diğeri ise 9060 XT 16 GB, saf güçte eşir olduğunu ve genelde FPS oyunları oynayanlar için iyi ve fiyat farkının büyük avantaj olduğu söyleniyor, yazılım konusunu pek öven bulamadım.

1080p kullanacağım FPS, MOBA, arada hikayeli oyunlar ve AE PS Blender tarzı uygulamalarla uğraşacağım.

3. seçenek olarak RX7000 serisine yönelmeyi düşündüm özellikle 7800XT.

Bütçem 30-45k arası +-5k olabilir.

Bu iki sistem arasında kaldım. Arada tam 10k fark var sizce bu fiyat farkına değer mi, 10kyı işlemci ve bellek yükseltmek için kullanmak daha mı mantıklı?

Akşam Gaming gecesinde 32 civarina düşerse Crimson Infinity alabilirsiniz. Bizzat güncel olarak olarak kullanıyorum.

5060 Ti 16 GB sistemin fiyatı çok fazla. Fırsat kovalanırsa 50-55K'ya 9070 XT sistem bulunabiliyor zaten. O 9060 XT sistem ise özelleştirme istiyor net şekilde. Bütçeniz ne kadar? 50K civarına 9070 XT zorlanabilir gibi geldi bana.

5060 Ti 16 GB sistemin fiyatı çok fazla. Fırsat kovalanırsa 50-55K'ya 9070 XT sistem bulunabiliyor zaten. O 9060 XT sistem ise özelleştirme istiyor net şekilde. Bütçeniz ne kadar? 50k civarına 9070 XT zorlanabilir gibi geldi bana.

Şu an bütçem 30-45k arası ve alacağım sistemi 5-7 sene gibi uzun süre kullanmayı düşünüyorum o sebeple gerçekten arada çok büyük fark var ise kullanım süresi uzayacak ise 50-55k bandına belki çıkabilirim.

Akşam Gaming gecesinde 32 civarina düşerse Crimson Infinity alabilirsiniz. Bizzat güncel olarak olarak kullanıyorum.
Hocam memnun musunuz bir de özelleştirme yaptınız mı?

Şu an bütçem 30-45k arası ve alacağım sistemi 5-7 sene gibi uzun süre kullanmayı düşünüyorum o sebeple gerçekten arada çok büyük fark var ise kullanım süresi uzayacak ise 50-55k bandına belki çıkabilirim.

Hocam memnun musunuz bir de özelleştirme yaptınız mı?

1760726075659.png

Bu şekilde aldım. Yaklaşık 1.5 hafta önce. Memnunum. 22.00'da indirime girecekmiş. 32K civarına düşebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı