PCI 1X to M.2 SSD dönüştürücü güvenilir mi?

pro 2000

Hectopat
Anakart
MSi h310m pro-vd plus
PCI 1X M.2 SSD dönüştürcü alıp kimi oyun ve dosyalrı ve Windows onda çalışsın diye düşünüyorum hem SATA SSD'diden hızlı verim ve performans sağlıyor ancak şöyle bir ihtimal düşündüm. dönüştürücü bozulur ise ne yapacağım gibi tekrar SATA SSD diye format atmak zorunda kalacağım ya da dönüştürücü alacağım.
Not (anakartımda M.2 giriş yok).

4e538d6e58029d7a57d069314268e5c8.jpg_720x720q80.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
PCI 1X M.2 SSD dönüştürcü alıp kimi oyun ve dosyalrı ve Windows onda çalışsın diye düşünüyorum hem SATA SSD'diden hızlı verim ve performans sağlıyor ancak şöyle bir ihtimal düşündüm. Dönüştürücü bozulur ise ne yapacağım gibi tekrar SATA SSD diye format atmak zorunda kalacağım ya da dönüştürücü alacağım.
Not (anakartımda M.2 giriş yok).

Eki Görüntüle 2020666

Hocam değmez sonuçta dünyanın en iyi SSD'sini takın gine PCI X1 hızında veri alacaksınız amacınız depolamak ise gidip SATA SSD'lere göz atın derim

Bu tablodan anakartınız hangi sürümü destekliyor ise o değere göre SSD tercih edebilirsiniz.

Elbet ilerleyen zamanlarda yeni anakart alırsın o zaman aldığın SSD'yi takıp tam performans kulanabilirsin.

Zaten muadil sata SSD ler M2 lerden daha pahalı.
Hem daha ucuza M2 almış olacaksın ve şuan sataya göre 2 kat hıza sahip olacaksın, bence değer.

dönüştürücü bozulur ise
Bozulacağını sanmıyorum çünkü üzerinde bozulacak parça yok :)

Hocam değmez sonuçta dünyanın en iyi SSD'sini takın gine PCI X1 hızında veri alacaksınız amacınız depolamak ise gidip SATA SSD'lere göz atın derim

Bu tablodan anakartınız hangi sürümü destekliyor ise o değere göre SSD tercih edebilirsiniz.
Pcı 1 evet düşükmüş biraz mantıksız olurmuş cidden bu tabloyu görünce

Elbet ilerleyen zamanlarda yeni anakart alırsın o zaman aldığın SSD'yi takıp tam performans kulanabilirsin.

Zaten muadil sata SSD ler M2 lerden daha pahalı.
Hem daha ucuza M2 almış olacaksın ve şuan sataya göre 2 kat hıza sahip olacaksın, bence değer.

Bozulacağını sanmıyorum çünkü üzerinde bozulacak parça yok :)
Bende öyle düşünmüştüm ileri dönük olur diye fakat pcı sılot ların aktarım hızı tablosunu paylaşmış diğer beyefendi 250mb/s diyor ama 🥲

Kingston a400 240 gb ssd var yetmiyor alanı onun yanına hangi ssd gider acaba

PCI 1 evet düşükmüş biraz mantıksız olurmuş cidden bu tabloyu görünce.

Bende öyle düşünmüştüm ileri dönük olur diye fakat PCI sılotların aktarım hızı tablosunu paylaşmış diğer beyefendi 250mb/s diyor ama 🥲

Kingston A400 240 GB SSD var yetmiyor alanı onun yanına hangi SSD gider acaba.

Hocam ben Gigabyte 1TB SSD kullanıyorum gayet kaliteli SSD Samsung 860 Pro serisi de güzel bunları öneririm size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı