PCI 3.0 anakarta PCI 4.0 M.2 SSD takılır mı?

Yer
182. Filoda
Daha fazla  
Elimde şu an da Gigabyte B450M S2H anakart bulunmakta. Bu anakarta Samsung 980 Pro alıp taksam herhangi bir sıkıntı olur mu? Mümkünse tahminlerinizi yazmayın, kesin cevaplar lazım.

Sorun olmaz. 3.0 4 GB okuma/yazma destekliyor. 4.0 SSD'lerin çoğu okuma olarak iyiler ama yazma hızı olarak 3.0'ın pek üstüne çıkmadılar daha. Ayrıca o SSD çok gereksiz şekilde pahalı zaten oyun ve programlar o hızları tam kullanmıyorlar bile karşılaştırmalara bakın isterseniz fark yok gibi. Yerinizde olsam daha yüksek kapasiteli 970 evo ya da plus alırdım.

Hocam yurtdışından bakıyorum ürünlere fiyatları aynı da o yüzden sormuştum. Ama vazgeçtim EVO Plus'ın indirime girmesini beklemek daha mantıklı olacak diye düşünüyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

3.0 4000MBPS okuma yazma hızı yok mu yahu? Nasıl yavaş dersiniz anlayamıyorum, M.2'ler zaten ancak o hızlara çıkıyor genel olarak. Alırsanız boot diski olarak kullanamazsınız ama söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…