Hocam paylaştığın kart düz RX6700 ve iki fanlı model. RX 6700 XT modelinden bahsediyorum, 3 fanlı modellerini de cüzi bir pazarlıkla 5.500TL ile 6.000TL arasına alabilmek mümkün.Sıfırı 6800 iken ben olsam ikinci ele yönelmezdim.
Hocam paylaştığın kart düz RX6700 ve iki fanlı model. RX 6700 XT modelinden bahsediyorum, 3 fanlı modellerini de cüzi bir pazarlıkla 5.500TL ile 6.000TL arasına alabilmek mümkün.Sıfırı 6800 iken ben olsam ikinci ele yönelmezdim.
Fan hızı % kaç?2060 Super sahibi arkadaş 1920x1080 8X MSAA açık bir şekilde 15 dakikalık FurMark testi attı.
2060 Super'in %78, benim RX6600'ün gözükmüyor.Fan hızı % kaç?
Peki bu aradaki FPS farkı normal mi?%78 yüksek bir değer, fan böyle iken sıcaklık ne alemde peki? Büyük ihtimalle mining yapmaktan veya bakımsızlıktan ağzı yüzü kurumuş kartın, termal bakım gerekecek.
Testlerde bir anormallik var. Senin sıcaklığın sorun değil, kart yüke bindiği ilk dakikadan itibaren zaten aşağı yukarı hangi sıcaklıklarda çalıştığını gösterir. Sapphire Pulse modelini kullanıyorsan soğutması da biraz zayıf kalıyor, 70'li dereceler normali gibi kartın. Oyunlarda deneyip kıyaslamanızı öneririm.Peki bu aradaki FPS farkı normal mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.