M.2 soketi X4 hızında çalışıyor, X2 hızında çalışanlarda var ama bu soket M.2 takmak için üretilmiştir, normal X1 veya X4 slotlar gibi değildir.
X1 soketi de X1 hızında çalışır ama direkt M.2 takmak için değildir, çeşitli donanımlar kullanılabilir, M.2 içinde X1 slot dönüştürücüsü ile kullanılabilir.
X16 yerine ekran kartı takılıyorsa ben gen4 ssdmi nereye takacağım?PCI sürümleri ve slotları arasında hız farkı bulunur. Eğer dönüştürücü kullanırsanız hızınız etkilenebilir. X denilen anakart üzerindeki slottur. Genelde x16 ekran kartı için kullanılır daha iyi performans almak için
Eki Görüntüle 2221287
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.