Bilgisayarım i9 10900 işlemci var. Anakartım "ASUS ROG STRIX Z590-A Gaming Wi-Fi" ve üzerinde PCI 4.0 slotu mevcut. Bu slota hangi M.2'yi takarsam takayım işlemcimin PCI 4.0 desteği olmadığı için görmüyor.
Sorum şu; PCI 4.0 desteğini alabilmek adına i9 11900K'ya geçmek mantıklı mı? Masraf yapmaya değer mi?
Oyun oynayan aynı zamanda yazılım yapan birisiyim. Bunlarda göz önünde bulundurulmak istenebilir diye yazıyorum.
Verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. Daha çok PCI 4.0 için işlemci değişikliğine gitmek gerekir mi diye cevap almak istedim ama tam olarak bu cevaba ulaşamadım. Anakart ve işlemciyi satarak Pin değişikliğine gideceğim gibi duruyor.
Ayrıca gerek yok diyen çıkar ve mantıklı açıklama yaparsa satmayacağım, bu şekilde devam edeceğim
Verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. Daha çok PCI 4.0 için işlemci değişikliğine gitmek gerekir mi diye cevap almak istedim ama tam olarak bu cevaba ulaşamadım. Anakart ve işlemciyi satarak pin değişikliğine gideceğim gibi duruyor.
Ayrıca gerek yok diyen çıkar ve mantıklı açıklama yaparsa satmayacağım, bu şekilde devam edeceğim
En ucuz Intel i9-11900K Sekiz Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i9-11900K Sekiz Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 9.121,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
GIGABYTE B760M DS3H 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 ATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
8952'ye iki tane PCI 4.0 SSD desteği olan bir anakart işlemciye geçersiniz. Elinizdeki 10900 ile Z590 da iyi para eder isterseniz PCI 5.0 anakart da önerebilirim.
En ucuz Intel i9-11900K Sekiz Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i9-11900K Sekiz Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 9.121,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
GIGABYTE B760M DS3H 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 ATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
8952'ye iki tane PCI 4.0 SSD desteği olan bir anakart işlemciye geçersiniz. Elinizdeki 10900 ile Z590 da iyi para eder isterseniz PCI 5.0 anakart da önerebilirim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...