PCI 4.0 için M.2 1TB önerisi

Cidden yazma hızındaki 400MB/s değerine mi takıldın? Ben diyorum oyun için gen3 alsan bile farkını hissetmezsin sen neye takılıyorsun?
Render tarzı işlerle uğraşmıyorsan bırak gen3 değerindeki hızları SATA 3.0 bile günlük kullanıcı için gayet yeterli.

Yok hocam ona takılmadım tabii ki sadece ucuz diye onu gösterdim.
Bu ürün.

Okuma 7500 yazma 6400 bence değerler gayet iyi.
PNY XLR8 CS3030 M280CS3030-500-RB 500GB 3500/2000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com halihazırda bu ürünü kullanıyorum. Oyunlar için bu yeterli mi? Bunun yanına normal SATA mı alayım yoksa 1TB M.2 alıp Windows'u yeni aldığım M.2 üstüne mi kurayım? Performans olarak çok farkı olur mu?

Son düzenleme:
Her şey hızdan ibaret değil, son kez söylüyorum bir kez daha söylemeyeceğim. Günlük bir kullanıcı isen bu kadar yüksek hızlara ihtiyacın yok. Gen4 bir SSD alacaksan 980 Pro al dedim zaten. O daha iyi bir model.

CS3030 yeterli ama ilk sayfada attığım SN750 ile aynı fiyattalar. SN750 alın.

SATA işini görür dediğim gibi ve şu canavar harika bir SATA SSD.

Daha ucuza bu var ama Hepsiburada ki bir satıcı sahte 870EVO gönderiyormuş sanırsam. Bulursam eklerim onu.

Her şey hızdan ibaret değil, son kez söylüyorum bir kez daha söylemeyeceğim. Günlük bir kullanıcı isen bu kadar yüksek hızlara ihtiyacın yok. Gen4 bir SSD alacaksan 980 Pro al dedim zaten. O daha iyi bir model.

CS3030 yeterli ama ilk sayfada attığım SN750 ile aynı fiyattalar. SN750 alın.

SATA işini görür dediğim gibi ve şu canavar harika bir SATA SSD.

Daha ucuza bu var ama Hepsiburada ki bir satıcı sahte 870EVO gönderiyormuş sanırsam. Bulursam eklerim onu.

Eyvallah hocam sağ olasın.

Konu bu o satıcıdan almayın eğer 870 EVO alacaksan.
Eyvallah hocam sağ olasın.
Önemli değil.

Konu bu o satıcıdan almayın eğer 870 EVO alacaksan.

Önemli değil.

980 Pro'yu aldım. Yarın elime geçer. Şimdi sistemde sadece M.2 var o da 500 GB okuma yazması düşük bir m2. onn dışında SATA HDD hiçbir şey yok. Ana kartım ASUS TUF Gaming X570 Plus Wi-Fi. 2 tane PCI4 X4 M.2 NVMe giriş var. Hocam şimdi Windows kurulumunu nasıl yapacağım? Halihazırda kullandığım M.2'de Windows yuklu ona format atıp 980e Windows yükleyeeğim. Sonra diğer M.2 yuvasında da 500GB olan M.2'yi takacağım. Bir sorun olur mu?
Samsung 980 Pro.

Samsung 970 EVO Plus kullanıyorum aşırı memnunum hızı tatmin edici.

Uyguna CS3040 var. Daha yüksek bütçede sn 850, 980 Pro, MP600 Pro veyahut FireCuda 520 tercih edilebilir.

Yok mudur bilen :D

980 Pro'yu aldım. Yarın elime geçer. Şimdi sistemde sadece M.2 var o da 500 GB okuma yazması düşük bir m2. onn dışında SATA HDD hiçbir şey yok. Ana kartım ASUS TUF Gaming X570 Plus Wi-Fi. 2 tane PCI4 X4 M.2 NVMe giriş var. Hocam şimdi Windows kurulumunu nasıl yapacağım? Halihazırda kullandığım M.2'de Windows yuklu ona format atıp 980e Windows yükleyeeğim. Sonra diğer M.2 yuvasında da 500GB olan M.2'yi takacağım. Bir sorun olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı