PCI 4X to Sata dönüştürücü alınır mı?

Makaleler
5
Yer
elazığ
Yeni ekran kartı satın aldım. 25 cm olduğu için sata portlarını kapattı. L kablo aldım ve oraya taktım kablo ezildi. Bende son çare dönüştürücü almakta buldum. Fotoğrafını attığım ürün ise yarar mı? Bir de anakartim sata 2. Bu ürün Sata 3 ise büyük bir fark yaşar mıyım? Ve ben bu ürünün Sata 2 ya da Sata 3 olduğunu nasıl anlarım? 2 Sata portu olan daha ucuz ürünler var ise söyleyin.

Screenshot_20180913-182009.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, patlama olayı pek gerçekleşmez. Dirençler, sigortalar ve kondansatörlerden oluşuyor devre. Ancak sadece kondansatör şişebilir. O da kısa devre/aşırı akım olmadığı sürece mümkün değil. Zaten, dirençler ve sigortalar var. :) O yüzden pek gerçekleşmez o tür patlama olayları.

Ama içiniz rahat etmezse, daha güvenilir markalara yönelin, olmadı internetten inceleme videoları v.s izleyin.

Hocam, patlama olayı pek gerçekleşmez. Dirençler, sigortalar ve kondansatörlerden oluşuyor devre. Ancak sadece kondansatör şişebilir. O da kısa devre/aşırı akım olmadığı sürece mümkün değil. Zaten, dirençler ve sigortalar var. :) O yüzden pek gerçekleşmez o tür patlama olayları.

Ama içiniz rahat etmezse, daha güvenilir markalara yönelin, olmadı internetten inceleme videoları v.s izleyin.
Ürün aklıma yatmadı. Almaktan vazgeçtim zaten.

Hocam, patlama olayı pek gerçekleşmez. Dirençler, sigortalar ve kondansatörlerden oluşuyor devre. Ancak sadece kondansatör şişebilir. O da kısa devre/aşırı akım olmadığı sürece mümkün değil. Zaten, dirençler ve sigortalar var. :) O yüzden pek gerçekleşmez o tür patlama olayları. Ama içiniz rahat etmezse, daha güvenilir markalara yönelin, olmadı internetten incelem

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı