PCI-e 1 anakarta PCI-e 2 ekran kartı takmak

MSI MS7255 v2.1 anakartım PCI-e1. bu anakarta 9600GT PCI'e 2 taksam çalışır mı?

Istersen DDR5 PCI Express 3.0 ekran kartı tak anakartta PCI Express X16 slotu olduktan ve anakart destekledikten sonra istediğin ekran kartini takabilirsin ha slot beslemez uyumsuz olur BIOS'u guncellesen bile cozemezsin orası ayrı konu DDR olayında sadece RAM'lerde mühim DDR2 ekran kartina DDR3 RAM takamazsiniz.

Ramlerim de ddr2 ekran kartının belleği de ddr2. Sanırım sorun ekran kartında 2 tane dvı girişi var vga girişli monitör kullanıyorum dönüştürücü ile denedim görüntü alamadım dönüştürücüm bozuk olabilir 4 defa değiştirdim satın aldığım yerden hepsi de bozuk çıkmamıştır diye düşünüyorum şaşkınım sadece

RAM'lerim de DDR2 ekran kartının belleği de DDR2. sanırım sorun ekran kartında 2 tane DVI girişi var VGA girişli monitör kullanıyorum dönüştürücü ile denedim görüntü alamadım dönüştürücüm bozuk olabilir 4 defa değiştirdim satın aldığım yerden hepsi de bozuk çıkmamıştır diye düşünüyorum şaşkınım sadece.

PC'yi TV'ye bağla görüntü geliyorsa kablonda sorun yoktur ekran kartinda sorun vardır yine görüntü gelmiyorsa kablo degistirmen gerekebilir. 2 adet DVI mi DVI yedek olarak mi verilmiş 2.girisi yoksa üzerlerinde DVI'i ve DVI-D mi yazıyor eğer donusturucun eski tip ise ucuz olanlardan 3 5 TL ekran kartinin DVI'ı kısmına tam DVI-D varsa DVI-D'ye takma oyle dene bir de yine olmazsa RAM'leri çıkartıp ekran kartiyla birlikte uçlarını guzelce silgiyle temizle yerine tak sorun islemcidede olabilir ayrıca sorun görüntü alamamak sanırım bir de yine diyelim olmadi ekran karti ve RAM'i baska bir anakartta deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı