Ekran kartımda olan sorundan ötürü kartı çikarmak istiyorum. Kilit aşağı inmiyor bir türlü. Ne yapabilirim? Vidalar ve güç kablosunu çıkardim. Kilit asagi gitmiyor. Kirmadan cikarmanin yolu nedir?
Bir tükenmez kalım alıp aşağı doğru bastır.
Hocam, bu anakartin slotlari problemi sanirim. RAM slotunda da gevşeklik vardı. Kirmadan cikaririm umarim. Gelismeleri bildirecegim.Bir tükenmez kalım alıp aşağı doğru bastır.
İndirirken kartı biraz yukarı doğru çekmeyi dene.Hocam, bu anakartin slotlari problemi sanirim. RAM slotunda da gevşeklik vardı. Kirmadan cikaririm umarim. Gelismeleri bildirecegim.
Hocam, inmiyor asagi bezdim artik ya. Inmiyor, daha once yapmadigim sey olsa tamam da. @Berkay Davas
Hiçbiri fayda etmiyor. Sinir oldum. Zarar vermemem gerek ikisine de.İndirirken kartı biraz yukarı doğru çekmeyi dene.
Öncelikle sakin ol. Kulakçığa bastırırken karta biraz kuvvet uygulayarak çek. Çıkması lazım. Vidaları söktüğüne emin misin?Hiçbiri fayda etmiyor. Sinir oldum. Zarar vermemem gerek ikisine de.
Evet. En sonunda kasadan anakarti sokucem. Uzay montaj sekilde bakicam. Kasaya mi sikisti acaba? @Berkay Davas cikmiyor kart. Umudu kestim.Öncelikle sakin ol. Kulakçığa bastırırken karta biraz kuvvet uygulayarak çek. Çıkması lazım. Vidaları söktüğüne emin misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.