erendgc09
Centipat
Daha fazla
Evet. Dedigim gibi anakartinin X1 yuvasinda herhangi bir kisitlama yok ise adaptoru kullanabilirsin.SSD içine Windows kurulabilir mi peki X1 slotuna dönüştürücü ile?
Rica ederim, ürünü kullanabilirsiniz sorun yok. Yeni nesil bir çok anakartta UEFİ desteği var zaten. Hatta UEFİ desteği olmayan yeni nesil anakart yoktur heralde.Özellik olarak böyle sizce sıkıntı yaşanır mı işletim sistemi kurmayla alakalı? Max alabileceğim hız değerini de anladım. Kusura bakmayın çok fazla soru sordum tekrardan teşekkür ederim.
Aldığın dönüştürücü dik bir şekilde takılacağı için pek sağlıklı gelmedi bana nedense. Bu tarz bir dönüştürücüyle ekran kartı gibi takabilirsin, ek olarak işletim sistemi de kurabilirsin.
Bunun sebebi anakartinin native olarak NVMe surucu destegi barindirmamasi muhtemelen zaten anakarta modlama yaptigina gore eski bir model diye dusunuyorum.Dostum o işe bulaşma PCI girişine bağlı SSD'ye Windows yüklenmiyor PC ilk çalışırken onun Windows'unu okumuyor sırf okusun diye arkadaşım ASUS anakartına mod attı 2 ay kullandı ve anakartı bozuldu ama harici ekstra SSD gibi kullanıcaksan evet o şekilde kullanabilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.