PCI-e Wi-Fi adaptör önerisi

kmsk38

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. MSI B550M-A Pro anakartım var. Yeni eve taşınacağım ama yatak odasında internet modem girişi yok. Sizce duvar içinden kablolu bağlantı taşımalı mıyım? Yoksa önerebileceğiniz kablolu gibi bağlantı sorunu olmayan hızlı PCI-e Wi-Fi adaptörü öneriniz var mıdır? Bütçem 1.5-2 K'ya kadar çıkarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. MSI B550M-A Pro anakartım var. Yeni eve taşınacağım ama yatak odasında internet modem girişi yok. Sizce duvar içinden kablolu bağlantı taşımalı mıyım? Yoksa önerebileceğiniz kablolu gibi bağlantı sorunu olmayan hızlı PCI-e Wi-Fi adaptörü öneriniz var mıdır? Bütçem 1.5-2 K'ya kadar çıkarım.

180 TL'ye aldığınız kablo 2K'lık adaptörden daha iyi performans verir imkanınız varsa kablo en iyisidir.

TL-WA855RE V5 linkteki gibi bir wifi extender alıp kablo ile bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.
Bu nedir hocam tam olarak ? Bağlantı kopması yaşanır mı ?

180 TL'ye aldığınız kablo 2K'lık adaptörden daha iyi performans verir imkanınız varsa kablo en iyisidir.
Ya bazı pcıe adaptörlere neredeyse kablolu gibi performans veriyor yazmışlar o yüzden sormak istedim

Bu nedir hocam tam olarak ? Bağlantı kopması yaşanır mı ?
Hayır yaşanmaz. Evdeki modemin çekmediği yerlerde modemin çekmesini sağlayan bir çoğaltıcı gibi düşünebilirsin. Çekim mesafesini arttırıyor modemin. Direkt wifi kullanımlı modelleri de var. Benim attığım wifi + kablo iki şekilde de kullanılabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı