Çözüldü PCI Encryption/Decryption denetleyicisi sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MertKll

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Technopat'a yeni katıldım bulamadığım bir aygıt sürücüsü için yardım almak amacıyla buraya kayıt oldum. Neyse, uzatmadan konuya geçeyim. Bilgisayarım çok fazla yavaşladığı için ve boştayken bile kastığı için bilgisayarımı sıfırladım (format atmadım PC açılırken Shift tuşuna basılı tutup oradan sorun gidere tıkladım ve sıfırlardım), PC'yi Full boşalttım. Hiçbir şey kalmadı PC'de ama sıfırlama işleminden sonra 3 adet sürücünün eksik olduğunu gördüm. O sürücülerden 2'sini kurdum fakat 1 tanesini PC bulamadı. Bu yüzden sizden yardım almak istiyorum.

PC'min özellikleri;

Ekran kartı: Intel(r) HD Graphics.
İşlemci: Intel(r) Celeron(r) CPU N3060 @ 1.60 GHz.
Windows sürümüm ve işlemcimim mimarisi: Windows 10 Pro.
Sistem türü: 32 Bit işletim sistemi X64 tabanlı işlemci (Tahminimce bu sistemde neden 32 Bit olduğunu soracaksınız hemen açıklayayım, PC'yi aldığımda PC'de 32 Bit kuruluydu ve sadece 1 kez format atıldı. İleride 64 Bit'e geçmeyi planlıyorum.)

Aygıt sürücüsünün ismi: PCI Encryption/Decryption denetleyicisi.
Aygıt sürücüsünün donanım kimlikleri;

PCI\VEN_8086&DEV_2298&SUBSYS_22981B0A&REV_35
PCI\VEN_8086&DEV_2298&SUBSYS_22981B0A
PCI\VEN_8086&DEV_2298&CC_108000
PCI\VEN_8086&DEV_2298&CC_1080

Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Çözüm
Casper Nirvana C300.

Aygıt yöneticisine girdiğimde sadece 3 driver eksikti 2 tanesini kurudm fakat sadece konuda belirttiğim driver kaldı.
1614157116851.png

İşletim sisteminize uygun olanı kurmayı dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı