PCI Express 2.0 anakart olan sistemde RX 6500 XT kullanmak problem olur mu?

BurakxKorkmazx

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 3 3100
RX 6500XT 4 GB
HyperX 16gb 2666mhz DDR4
FSP550w HydroPlus
Meslek
terzi
PCI Express 2.0 anakart ve i5 2500'lu sistemime ileride anakart ve işlemci değişikliği yapacağım için RX 6500XT aldım. Yeni anakart ve işlemci alana kadar sistem sorun çıkarır mı?

Sorun çıkartmaz ancak performans ciddi şekilde düşük olacaktır hem darboğaz hem 2.0 olması nedeniyle.
Sıfır aldıysanız çok büyük para ziyan ettiniz 2. el RX 6650 XT alabilecek parayı o dandik karta vermişsiniz.

Hocam 3000 TL'ye aldım aynı zamanda sorumu yanlış anladınız işlemci ve anakart takviyesi zaten yapılacak benim sormak istediğim bu süreçte herhangi ciddi bir problem olma ihtimali.

Hocam 3000 TL'ye aldım aynı zamanda sorumu yanlış anladınız işlemci ve anakart takviyesi zaten yapılacak benim sormak istediğim bu süreçte herhangi ciddi bir problem olma ihtimali.

Bir sorun olmaz. Sadece performansı düşük olur o kadar. Aşağıdaki linkten PCI-e sürümlerine göre kartın oyun testlerine bakabilirsiniz.

Bir sorun olmaz. Sadece performansı düşük olur o kadar. Aşağıdaki linkten PCI-e sürümlerine göre kartın oyun testlerine bakabilirsiniz.

Hocam teşekkür ederim cevabın için son bir soru olarak i3 10. Nesilmi yoksa i7 3700

Technopat Haberler

Geri
Yukarı