PCI Express Kablosunun Overclock'a Etkisi

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Eski editörümüz Çağan Çelik'in başına gelen ilginç bir olay, PCI Express kablosunun bile ekran kartı performansını nasıl etkilediğini gösteriyor:

Kırmızı siyah kılıflı PCI-Express power uzatma kablosu aldıydım modifiyemalzemecisi.com diye bi yerden. Overclock denediğimde GPU'yu 2020 MHz üzerine çıkaramıyorum, limiti o sandım. Başka bi sebepten bugün çıkarıp PSU'nun kendi kablolarıyla bağladım. 2050'ye çıktı bana mısın demiyo. Sonra araştırınca öğrendim Corsair dalgalanmayı azaltmak için kablonun içine kapasitor takıyormuş.

hocam birşey soracağım konuyla alakası yok fazla ama ben msi core frozr l fan 7600k ile sıkıntı yaşarmıyım şuan düşük işlemci kullanıyorum ihtiyacım pek yok ama ileride yükselticem stok fan kullanıyorum çok ses çıkardığı için fan değiştireceğim sizce msi core frozr l fan işe yararmı

İntel 7600K CPU için fan öneri

buda konu açtım defalarca ama yanlış anllattım sanırım derdimi pek bir çözüme ulaşamadım sadece neden değişiyorsun dendi sadece değiştirmek istiyorum fan değiştirmek istiyorum önceden değişeyim fanı işlemcide sıkıntı yaşarmıyım lütfen cevap bekliyorum

Eski editörümüz Çağan Çelik'in başına gelen ilginç bir olay, PCI Express kablosunun bile ekran kartı performansını nasıl etkilediğini gösteriyor:
Sevgili Recep abim kaç gündür sorunumla alakalı konu açtım fakat kimse takmıyor. Lütfen bir yardımcı olun. Cidden merak ediyorum. Ben mi acaba açıklayıcı olamamışım. 2 dk. ' ını ayırsan. Çok sevinirim. :) Konum: ASUS RX 470 Power Limit Sorunu

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı