PCI Express Native Power Management: Etkinleştirildiğinde işletim sistemi, PCIe aygıtlarının güç durumlarını yöneterek enerji tasarrufu yapar; devre dışı bırakıldığında ise tüm aygıtlar en yüksek güç modunda çalışır ve tüketim artar.
Native ASPM (Active State Power Management): Etkinleştirildiğinde PCIe hattında düşük güç modları kullanılarak tasarruf sağlanır; devre dışı bırakıldığında sürekli tam hızda kalarak gecikme en aza iner.
PCI Express Native Power Management: Etkinleştirildiğinde işletim sistemi, PCIe aygıtlarının güç durumlarını yöneterek enerji tasarrufu yapar; devre dışı bırakıldığında ise tüm aygıtlar en yüksek güç modunda çalışır ve tüketim artar.
Native ASPM (Active State Power Management): Etkinleştirildiğinde PCIe hattında düşük güç modları kullanılarak tasarruf sağlanır; devre dışı bırakıldığında sürekli tam hızda kalarak gecikme en aza iner.
PCI Express native Power management: Etkinleştirildiğinde işletim sistemi, PCI-e aygıtlarının güç durumlarını yöneterek enerji tasarrufu yapar; devre dışı bırakıldığında ise tüm aygıtlar en yüksek güç modunda çalışır ve tüketim artar.
Native aspm (active state Power management): Etkinleştirildiğinde PCI-e hattında düşük güç modları kullanılarak tasarruf sağlanır; devre dışı bırakıldığında sürekli tam hızda kalarak gecikme en aza iner.