PCI Express USB 3.0 kart önerisi

Resul Karagöz

Kilopat
Katılım
8 Haziran 2017
Mesajlar
112
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba ASUS bir anakart var VR gözlük takıp oynatıyoruz. Sürekli bir güç kesme durumu oluyor USB portlardan şüpheleniyoruz. Başlıktaki gibi önerebileceğiniz bir kart var mı? Teşekkür ederim.
 
Var hocam ama arızalı gibi ASUS anakart zaten asmedia chip kullanıyor. Sürekli güç kesme oluyor. Farklı PSU farklı gözlük farklı ekran kartı 0'dan temiz kurulum falan her şey denendi.



Bu kart alınabilir.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba yeni kart almadan önce mevcut sorunu çözmeye çalışmak nasıl bir fikir? Bıos ve windows ayarlarından USB ile ilgili güç seçeneklerini değiştirmeyi denemenizi öneririm. Aynı zamanda VR gözlüğü başka bir bilgisayarda da denemelisiniz belki sorun gözlükten kaynaklı olabilir.
 
Acaba yeni kart almadan önce mevcut sorunu çözmeye çalışmak nasıl bir fikir? BIOS ve Windows ayarlarından USB ile ilgili güç seçeneklerini değiştirmeyi denemenizi öneririm. Aynı zamanda VR gözlüğü başka bir bilgisayarda da denemelisiniz belki sorun gözlükten kaynaklı olabilir.

Hocam her şeyi denedim aklınıza gelebilecek. İki farklı bilgisayarda da denedim. Anakart zaten AM3+ FX8350'li işlemcili bir anakart.

Bu kart alınabilir.

 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı