PCI-Express Wi-Fi alınır mı?

G.

Hocam Gittigidiyor üzerınden sipariş verdim. Güvenmedim o siteye. İnşallah uyumluluk vesaire problem yaşamam.(İki antenli versiyon 150 küsur liraya.)İlginiz için tekrardan teşekkürler.
usta ürünü alıp kullandın mı? kullanım testinde deneyimlerini paylaşabilir misin? kopma sorunu yaşıyor musun?

merhaba
ürünü aldıktan sonra en azından değerlendirme yazsaydınız bizim gibi alacak olanlara fikir olurdu.
merhaba
ürünü aldıktan sonra en azından değerlendirme yazsaydınız bizim gibi alacak olanlara fikir olurdu.

Merhaba.
Ürünü aldıktan sonra en azından değerlendirme yazsaydınız bizim gibi alacak olanlara fikir olurdu.
Merhaba.
Ürünü aldıktan sonra en azından değerlendirme yazsaydınız bizim gibi alacak olanlara fikir olurdu.

Kusura bakmayın haklısınız. Aldım kullandım. Gayet verimli çalışıyor ama çekim gücü pek iyi gelmedi. Elimde bulunan daha uzun antenleri bu adaptöre taktım. Daha iyi performans verdi. Sonuç olarak alabilirsiniz, ben aldım kullanıyorum memnunum.

Merhaba, değerlendirme için çok teşekkürler.
Okuduğum yorumlarda genel olarak bu yöndeydi. Şimdilik işimi görsün diye ben de magbox diye USB üzerinden bağlanan bir aparat aldım, şu anda daha kargoda.

Teşekkürler.
Hocam selamlar
USB olarak aldığım ürün muhtemelen işimi görmeyecek o yüzden bunun gibi bir ürün almak istiyorum. Aliexpress de biraz arattım ama AMD anakart ile uyumluluk sorunu olabilir almayın diyor bazı ürünlerde.

Örnek : 15.99US $ 30% OFF|EDUP 3000Mbps WiFi 6 PCI Express bluetooth 5.1 adaptörü Dual Band 2.4G/5GHz 802.11AC/AX Intel AX200 PCIe kablosuz ağ kartı|Network Cards| - AliExpress

Anakartım : Gigabyte B450M H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart

Tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mıdır?
Bu arada USB ürünüm geldi, performansı beklediğimden iyi çıktı. Oldukça fazla araştırma yapmıştım, fiyatı düşük olduğu için bunu tercih ettim ve beklediğimin üstünde performans aldım.

Hem ürün hem de mağaza iyi. Eğer USB ürün düşünen olursa kesinlikle tavsiye ederim.
2 duvar, 5-6 metre mesafe olmasına rağmen 50Mbit hızın 40Mbit'ini alabiliyor. 5 diş çekiyor. Hiçbir kurulum gerekmiyor, Windows 10 hemen tanıyor (Windows full update yapıldı)

İşine yarayan olursa diye mesaj bırakıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı