Çözüldü PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_661311AD sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vio

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Selam dostlarım. COVID nedeni ile kendi odamda izoleyim, iyi hissetmeye başladım ve bilgisayarı açtım. Telefonumda internet 5 diş çekiyor ancak bilgisayarımda bu ağa bağlanılamıyor hatası veriyor. Donanım kimliğim:

PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_661311AD&REV_01
PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_661311AD
PCI\VEN_168C&DEV_002B&CC_028000
PCI\VEN_168C&DEV_002B&CC_0280

Uygun driveri bulamadım, sil yükle yapak istiyorum driverimi. Yardımınızı bekliyorum. Sağlıkla kalın iyi forumlar.

Çözüm
İşte bu yüzden indirin demiştim ya. :D

Siz laptop modelinizi belirterek sürücüsünü internetten indirin o halde. İmzanızdaki Toshibe ise aşağıdaki websiteden seçip indirebilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz.

Aşağıdaki websiteden en güncel sürücüyü indirin. Daha sonra aşağıdaki rehber ile gerekli kurulumu yapın sorun sürücü kaynaklı ise çözülecektir.

Website: Microsoft Update Catalog

Rehber: Setup Dosyası Olmayan Sürücüleri Yükleme - Technopat

İyi dileklerin çok teşekkürler dostum. Hemen deneyeceğim.
Öncelikle geçmiş olsun, umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz.

Aşağıdaki websiteden en güncel sürücüyü indirin. Daha sonra aşağıdaki rehber ile gerekli kurulumu yapın sorun sürücü kaynaklı ise çözülecektir.

Website: Microsoft Update Catalog

Rehber: Setup Dosyası Olmayan Sürücüleri Yükleme - Technopat

Şansa bak yaparken elektrikler gitti 😆

İşte bu da sizin şansınız hocam. Ben size çözümü verdim lakin çözülüp çözülmeyeceği sizin donanımınıza da bağlı diyebilirim. Ne yapalım, artık elektrikler gelince girersiniz ve deneyip sonucu bildirirsiniz. :)

İşte bu da sizin şansınız hocam. Ben size çözümü verdim lakin çözülüp çözülmeyeceği sizin donanımınıza da bağlı diyebilirim. Ne yapalım, artık elektrikler gelince girersiniz ve deneyip sonucu bildirirsiniz. :)

Dostum geldi bağlanmadan önce 3 diş gösteriyor bağlanırken 0-1 diş olup bağlantı kayıp diyor. Windows bir şeyler deniyor sanırım ama sağol mobil veri ile bağlanınca ciddi hız farkı oluştu PC'de.

Muhtemelen donanımınız yetmiyor o halde. Bunun için Wi-Fi sinyal genişletici bir cihaz alıp odanız ile modem arasındaki bir yere takıp kullanabilirsiniz. Bu da bari ek bir bilgi olsun. Tavsiye isterseniz yeni bir konu açabileceğinizi unutmayın. Son olarak tekrardan geçmiş olsun, umarım atlatınca haberimiz olur. Özellikle de atlattığınızın haberini almayı çok isterim. :)

Muhtemelen donanımınız yetmiyor o halde. Bunun için Wi-Fi sinyal genişletici bir cihaz alıp odanız ile modem arasındaki bir yere takıp kullanabilirsiniz. Bu da bari ek bir bilgi olsun. Tavsiye isterseniz yeni bir konu açabileceğinizi unutmayın. Son olarak tekrardan geçmiş olsun, umarım atlatınca haberimiz olur. Özellikle de atlattığınızın haberini almayı çok isterim. :)

Dostum Wi-Fi kanalını 11 yaptım MHz ise 40 pingim 146'dan 17'ye düştü ama tam ortasında koptu bağlantı 😔. Bu arada sürücü kaldırsak eski donanım ekle bölümünden hallederiz değil mi kalmayalım ortada :)

Yani mantıken bir sorun olmaması gerek ama isterseniz bilgisayarın websitesinden indireceğiniz Wi-Fi sürücüsünü de hazırda bekletin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı