Çözüldü PCI\VEN_1969&DEV_1091&SUBSYS_E0001458 Sürücüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JackieJudy

Hectopat
Makaleler
2
Öncelikle selamlar. Qualcomm Atheros AR8161 PCI-E Gigabit Ethernet Denetleyicisi (NDIS 6.30)'un sürücüsünü arıyorum.

Donanım kimliği;

PCI\VEN_1969&DEV_1091&SUBSYS_E0001458&REV_10

Sayın hocam ilk yazması çözdüğü anlamına gelmez. Driver İdentifier ve Booster programları sıkıntılı. Direkt orijinal sürücüyü verdiler zaten Update Catalogue üzerinden.
Hocam peki update catalogda olmayanları bulmak için nereyi önerirsin?
Bazen olmuyor identifierda oluyor.

Sayın hocam ilk yazması çözdüğü anlamına gelmez. Driver İdentifier ve Booster programları sıkıntılı. Direkt orijinal sürücüyü verdiler zaten Update Catalogue üzerinden.
İlk yazdığı için çözüldü demedim. Gerekli sürücüyü vermiş. Driver İdentifer driver konusunda bence en iyilerinden (İyi demiyorum, aralarında en iyisi). Bu zamana kadar kullandım bir sıkıntısını görmedim. Catalog üzerinde varsa tabii oradan daha iyi olur.

Hocam peki update catalogda olmayanları bulmak için nereyi önerirsin?
Bazen olmuyor identifierda oluyor.
Catalogue üzerinde çıkmazsa genelde Technopat üzerindeki bir rehberde bulunan siteyi kullanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı